Kinderfotografie en Portretten: Capturing Soul

Portret- en kinderfotograaf voor sprekende en authentieke portretten. Ontspannen fotoshoots en gezinsreportages met een mix van journalistieke lifestyle en fineart fotografie. Gevestigd in regio Rotterdam, beschikbaar voor locaties in Nederland én daarbuiten.

Tijdloze fotografie en persoonlijke verhalen

Portretfotografie kan een diepere laag van de realiteit zien. Ieder gezin en iedere persoon, of het nu een kind of een volwassene is, bezit een unieke schoonheid en een eigen verhaal. Mijn doel is om de essentie van persoon te vangen in foto’s of die speciale band: tussen de ouders en kinderen, of de liefde tussen twee partners.

Ik heb een brede ervaring als kunstfotograaf (klik hier voor meer informatie over mijn awards en publicaties). Ook jouw fotoshoot of gezinsreportage benader ik vanuit mijn artistieke intuïtie.

Mijn portretstijl kenmerkt zich als natuurlijk en tijdloos. Het gaat mij niet om trendy effecten of gemaakte pozen. Ik wil jouw portretten karakter en bezieling geven. Ik laat jullie uitstralen wie jullie werkelijk zijn.       

Mijn benadering

Een professionele fotosessie hoort een ontspannen en prettige ervaring te zijn. Een vertrouwde omgeving of inspirerende plaatsen helpen om ware emotie en natuurlijke expressie te kunnen vastleggen. Daarom fotografeer ik bij je thuis of op een locatie die past bij jouw persoonlijke stijl. Voorafgaand aan de fotoshoot zal ik alle details met je bespreken, zodat de fotosessie perfect zal verlopen.

Ik kan niet wachten! En jij? 

Neem je tijd om mijn werk te bekijken en bel me om over jouw wensen te praten.

 
Kinderfotograaf - Portretfotografie - Professionele Fotoshoot - Lifestyle fotografie
Rotterdam - Amsterdam - Den Haag - Utrecht - Antwerpen - Gent
Copyright 2018 Olga Rook Photography. All rights reserved.
All text, images and photographs in this website are protected by copyright law.