EXISTENTIA tentoonstelling in Gorky Park

Beste vrienden,

Vandaag deel ik met plezier het nieuws over een aankomende fotoexpositie  in Moskou.  Op 18 januari zal er een openluchtexpositie worden geopend in het Muzeon Park of Arts. Het thema is “EXISTENTIA”, en de curator van de tentoonstelling is Dr. Nadezhda Kasavina van het Institute of Philosophy, Russian Academy of Sciences. De fotografen verkennen onderwerpen en concepten uit de existentiële filosofie, zoals het menselijke bestaan en vrijheid, de inhoudelijke tegenstellingen tussen het leven en het overkomen daarvan, voorbij de grenzen van het denken, de ervaring en de rede. De focus van dit project is om het filosofische en fotografische perspectief , en ook de visuele expressie van de existentiële ervaring samen te brengen.

Ik voelde mij altijd al aangetrokken tot de existentiële filosofie, en ze beïnvloed ook mijn artistieke benadering. Ik voel me dus vereerd en blij dat mijn werk tussen de 24 foto’s voor de expositie werd gekozen.

De expositie opent morgen en loopt 1 maand, tot 18 februari. Het Muzeon Park of Arts is een onderdeel van het Gorky Park, en de foto’s worden geëxposeerd langs de kade van de Moskva Rivier naast het nieuwe gebouw van deTretyakov Gallery (adres: Krymsky Val, 2). De entree is gratis.

OlgaRook-existentia