Gezinsfotoshoot in Rockanje

Laat me vandaag een moment met jullie delen uit een recente gezinsfotosessie in Rockanje.

vrolijke gezinsfotosessie

Het is nu helemaal herfst, en het is leuk om even terug te kijken naar een zonnige dag in september, toen het nog helemaal zomers was.

De laatste keer dat we een fotosessie met Marja’s gezin hadden, waren haar kinderen nog heel jong. Het is altijd een groot plezier voor me om mijn klanten terug te zien, en ik vind het interessant om te observeren hoeveel de kinderen dan zijn gegroeid. Het is fijn om steeds iets anders te doen tijdens de fotoshoot qua setting of locatie. Dan heb je meer variatie in je foto’s en de ervaringen en herinneringen daarachter. Dit keer hebben we een wandeling gemaakt in het natuurpark Tenellaplas in Rockanje. Het is een groot gebied, en soms is het moeilijk te geloven dat het door de mens gecreëerd was. Het biedt een prettige en pittoreske omgeving voor een familiewandeling en voor een vrolijke fotosessie. Men heeft keuze uit meerdere routes, en we hebben een mooie tijd gehad midden in de natuur op een prachtige ochtend.

fotosessie met kinderen in Rockanje gezellige gezinsfotoshoot in Rockanje

Als ik naar de foto’s kijk, dan merk ik hoe ze de warmte en liefde in dit gezin weergeven. Het was een plezier voor me om al die mooie momenten te vangen, die nu een album zijn om later weer van te genieten. En de portretten aan de muur laten zowel de vreugde van het moment, als de persoonlijkheid van de kinderen zien.

Dank jullie wel voor de inspiratie!