Yulia: de zwart-witte editie

Gisteren heb ik enkele foto’s gedeeld uit de fotosessie met de kunstzinnige Yulia in Rotterdam. Nu is het tijd voor zwart-wit fotografie. Terwijl kleur de atmosfeer van het moment helpt bewaren, laten beelden in zwart-wit je op de essentie van het gevoel concentreren.

karakterportret in de stad

Hier zijn enkele zwartwitte foto’s uit onze fotoserie: tijdloos en karaktervol. Wederom gaf Rotterdam ons een bijzondere omgeving voor straatverhalen in zwartwit, en was er steeds iets nieuws om te ontdekken in de stad.

fotoshoot-blogger-Instagram-zwartwit-OlgaRookPhotography fotoshoot-blogger-Instagram-zwartwit-OlgaRookPhotography-29fotoshoot-blogger-Instagram-zwartwit-OlgaRookPhotography-3 fotoshoot-blogger-Instagram-zwartwit-OlgaRookPhotography-30 fotoshoot-blogger-Instagram-zwartwit-OlgaRookPhotography-4 fotoshoot-blogger-Instagram-zwartwit-OlgaRookPhotography-8fotoshoot-blogger-Instagram-zwartwit-OlgaRookPhotography-9fotoshoot-blogger-Instagram-zwartwit-OlgaRookPhotography-5fotoshoot-blogger-Instagram-zwartwit-OlgaRookPhotography-7 fotoshoot-blogger-Instagram-zwartwit-OlgaRookPhotography-6fotoshoot-blogger-Instagram-zwartwit-OlgaRookPhotography-14fotoshoot-blogger-Instagram-zwartwit-OlgaRookPhotography-13fotoshoot-blogger-Instagram-zwartwit-OlgaRookPhotography-31fotoshoot-blogger-Instagram-zwartwit-OlgaRookPhotography-11fotoshoot-blogger-Instagram-zwartwit-OlgaRookPhotography-10fotoshoot-blogger-Instagram-zwartwit-OlgaRookPhotography-19fotoshoot-blogger-Instagram-zwartwit-OlgaRookPhotography-20 fotoshoot-blogger-Instagram-zwartwit-OlgaRookPhotography-17fotoshoot-blogger-Instagram-zwartwit-OlgaRookPhotography-16fotoshoot-blogger-Instagram-zwartwit-OlgaRookPhotography-18fotoshoot-blogger-Instagram-zwartwit-OlgaRookPhotography-21fotoshoot-blogger-Instagram-zwartwit-OlgaRookPhotography-23fotoshoot-blogger-Instagram-zwartwit-OlgaRookPhotography-22fotoshoot-blogger-Instagram-zwartwit-OlgaRookPhotography-34 fotoshoot-blogger-Instagram-zwartwit-OlgaRookPhotography-24 fotoshoot-blogger-Instagram-zwartwit-OlgaRookPhotography-25 fotoshoot-blogger-Instagram-zwartwit-OlgaRookPhotography-26 fotoshoot-blogger-Instagram-zwartwit-OlgaRookPhotography-27

In een enkele fotosessie konden we meerdere kanten van mijn mooie model uitlichten, en ik heb ontzettend van onze creatieve wandeling  genoten. Dank je wel voor de inspiratie, lieve Yulia!