Zomerse fotosessie in de tuin

Zoals beloofd, zijn hier enkele portretten van mijn fantastische fotomodellen uit Apeldoorn. Op de kleurenfoto’s vind ik het mooi hoe de bloemen in de achtergrond een dromerig palet helpen creëren. En natuurlijk hebben we klassieke zwart-wit portretten die de verschillende kanten van de persoonlijkheid van de kinderen laten zien. De kledingkeuze is van kinderen zelf: dat voegt toe aan de lol en het creatieve proces voor de kinderen.

klassieke portret van een kind in zwart-wit

kinderfotografie-portret-buiten kinderfotografie-portret-buiten-2 kinderfotografie-portret-buiten-3 kinderfotografie-portret-buiten-4 kinderfotografie-portret-buiten-5 kinderfotografie-portret-buiten-6 kinderfotografie-portret-buiten-7 kinderfotografie-portret-buiten-9 kinderfotografie-portret-buiten-10 kinderfotografie-portret-buiten-11 kinderfotografie-portret-buiten-12 kinderfotografie-portret-buiten-13 kinderfotografie-portret-buiten-14 kinderfotografie-portret-buiten-15

Wat een mooie avond was het! Dank jullie wel, lieve Bethany, Mienie, Wimpie en Millie!