Kinderen en paardrijden: fotosessie Apeldoorn

Vandaag deel ik graag foto’s uit de recente fotosessie met kinderen in Apeldoorn. Het was erg leuk om de mooie Josefina en Sylvana weer te ontmoeten, en te zien hoe hun kinderen weer zijn gegroeid. De kinderen zijn geweldig, ik heb altijd lol als ik ze fotografeer, en ik klets graag me ze. Ze hebben ook bijzondere vaardigheden, en daar wil ik het in deze blog post over hebben.

Een meisje met een paard

Alle vier de kinderen zijn extreem goed met paarden en paardrijden. Tijdens onze fotosessie gingen we naar de manege om er foto’s te maken, en hier heeft niemand van de kinderen een zadel gebruikt. Kijk eens naar Millie. Ze is nog maar 4 jaar oud, maar hoe dapper en vol vertrouwen gaat ze met de paarden om! Toen ik Bethany voor het eerst fotografeerde, was ze ook vier jaar oud, en ook al zo vaardig en zeker. Inmiddels is ze 11 en helemaal een pro! En kijk naar de elegante Mienie en naar de knappe Wimpie met zijn stoere cowboyhoed. Het is fantastisch om te merken hoe de kinderen, elke keer wanneer ik ze zie, steeds beter zijn geworden in wat ze doen. Ik ben serieus onder de indruk, en ik vond het ontzettend leuk om deze momenten in beeld te vangen.

fotoshoot-kind-met-paard-OlgaRook-24 fotoshoot-kind-met-paard-OlgaRook-1 fotoshoot-kind-met-paard-OlgaRook-3 fotoshoot-kind-met-paard-OlgaRook-4 fotoshoot-kind-met-paard-OlgaRook-5 fotoshoot-kind-met-paard-OlgaRook-6 fotoshoot-kind-met-paard-OlgaRook-7 fotoshoot-kind-met-paard-OlgaRook-8 fotoshoot-kind-met-paard-OlgaRook-9 fotoshoot-kind-met-paard-OlgaRook-10 fotoshoot-kind-met-paard-OlgaRook-11 fotoshoot-kind-met-paard-OlgaRook-12 fotoshoot-kind-met-paard-OlgaRook-13 fotoshoot-kind-met-paard-OlgaRook-14 fotoshoot-kind-met-paard-OlgaRook-15 fotoshoot-kind-met-paard-OlgaRook-16 fotoshoot-kind-met-paard-OlgaRook-17 fotoshoot-kind-met-paard-OlgaRook-18 fotoshoot-kind-met-paard-OlgaRook-19 fotoshoot-kind-met-paard-OlgaRook-20 fotoshoot-kind-met-paard-OlgaRook-21 fotoshoot-kind-met-paard-OlgaRook-22 fotoshoot-kind-met-paard-OlgaRook-23

Binnenkort ben ik terug met mooie portretten in het warme avondlicht. Blijf het volgen!