Jane: Vrolijke fotosessie in Rotterdam na de lockdown

Fotosessies zijn terug na een corona-break! Uiteraard, met alle nodige voorwaarden en fysieke afstand. Voor mij als fotograaf is dit makkelijk. Ik hou van avonturen in de buitenlucht, en mijn favoriete lens voor een fotoshoot buiten is een lange telelens. Die zou bij afstanden korter dan 1,5 meter niet eens kunnen focussen. In het echt, eist de lens eigenlijk nog meer ruimte. Met mij als fotograaf ben je dus helemaal veilig, en hoef je je geen zorgen te maken!

Vrolijke foto van een vrouw

Grote families en feestjes zijn nu nog moeilijk om op natuurlijke wijze te fotograferen, en tegelijkertijd aan alle (veiligheids)eisen te voldoen. Ze zullen dan ook moeten wachten totdat alle beperkingen voorbij zijn. Maar met gezinnen tot en met vijf personen werkt het prima buiten, en niemand kan jullie verbieden om elkaar te omhelzen of een zoen aan elkaar te geven. Ik persoonlijk zou het zeker aanmoedigen! De gezelligheid blijft dus.

Voor gezinnen met kinderen en voor stelletjes is dit weer een mooie tijd voor een fotosessie. Maar vergeet ook niet de individuele fotoshoots. Sociale afstand of niet, er is zoveel schoonheid om ons heen! Eigenlijk is een fotosessie een leuke manier om je energie te boosten en lekker opnieuw op te starten, als je vermoeid bent geworden door de langdurige lockdown.

Vandaag deel ik graag enkele foto’s van mijn goede vriendin Jane. Ze kan bevestigen dat een solo fotoshoot tijdens deze coronatijd leuk en opwekkend is. De vrijheid zit in de lucht, je kunt ze inademen!

fotoshoot-strand-Rotterdam-2

We hebben onze fotosessie aan de rand van Rotterdam gehouden, in een rustig klein natuurgebied met een mooi uitzicht en veel privacy. Mijn vertrouwde trucje is vroeg beginnen. We hebben dus een klein strandje helemaal voor onszelf gehad, en konden van het ochtendzonnetje genieten voordat het licht te hard werd.

fotoshoot-strand-Rotterdam-3 fotoshoot-strand-Rotterdam-5 fotoshoot-strand-Rotterdam-7fotoshoot-strand-Rotterdam-23 fotoshoot-strand-Rotterdam-6 fotoshoot-strand-Rotterdam-8 fotoshoot-strand-Rotterdam-10fotoshoot-strand-Rotterdam-24fotoshoot-strand-Rotterdam-11 fotoshoot-strand-Rotterdam-13 fotoshoot-strand-Rotterdam-25 fotoshoot-strand-Rotterdam-12 fotoshoot-strand-Rotterdam-14 fotoshoot-strand-Rotterdam-16 fotoshoot-strand-Rotterdam-18fotoshoot-strand-Rotterdam-17 fotoshoot-strand-Rotterdam-19 fotoshoot-strand-Rotterdam-20 fotoshoot-strand-Rotterdam-21 fotoshoot-strand-Rotterdam-22

Vandaag is Jane jarig! Gefeliciteerd met je verjaardag, lieve Jane, je bent een inspiratie!