Zinzi: Een lifestyle fotoshoot in Den Haag

“Een dag uit het leven” hoort tot mijn favoriete soort reportages, omdat het zoveel mogelijkheden inhoudt. Het is ideaal voor gezinsreportages en loveshoots met verschillende activiteiten en locaties. Maar het is ook zeer geschikt voor een individuele portretsessie. Er is dan voldoende tijd om zowel binnen als buiten portretten te creëren, meerdere plaatsen op het gemak te bezoeken, en uiteraard om vaker van kleding te kunnen wisselen.

Vandaag deel ik graag een reeks foto’s uit een halve dag lange fotosessie met de mooie Zinzi in hartje Den Haag. Zinzi wilde zichzelf belonen met een leuke en ontspannen lifestyle fotoshoot. Ze heeft een artistieke smaak en een bijzonder stijlgevoel, en het was een groot plezier voor me om zo’n beeldschoon en gracieus model in beeld te brengen.

Lifestyle fotosessie aan huis

Zinzi’s huis is gezellig, en heeft veel licht en kunst – een fijne locatie om mooie portretten te creëren die Zinzi’s stijl doen stralen. Ook gingen we naar buiten. Je ziet Zinzi fietsen, en door de voor de kerst versierde straten wandelen. Maar behalve de mooie stedelijke omgeving biedt Den Haag ook rustige parkjes. Het was een zonnige dag in december maar het kleurpalet was nog steeds die van de herfst. Gouden blaadjes waren een perfect achtergrond voor Zinzi’s roze jas. We hebben onze lange fotowandeling in een leuk en sfeervol café afgerond.

lifestyle-fotoshoot-den-haag-6 lifestyle-fotoshoot-den-haag-7 lifestyle-fotoshoot-den-haag-3 lifestyle-fotoshoot-den-haag-4 lifestyle-fotoshoot-den-haag-9 lifestyle-fotoshoot-den-haag lifestyle-fotoshoot-den-haag-2 lifestyle-fotoshoot-den-haag-8 lifestyle-fotoshoot-den-haag-10 lifestyle-fotoshoot-den-haag-11 lifestyle-fotoshoot-den-haag-12 lifestyle-fotoshoot-den-haag-13 lifestyle-fotoshoot-den-haag-14lifestyle-fotoshoot-den-haag-15 lifestyle-fotoshoot-den-haag-16 lifestyle-fotoshoot-den-haag-21 lifestyle-fotoshoot-den-haag-19 lifestyle-fotoshoot-den-haag-18 lifestyle-fotoshoot-den-haag-20 lifestyle-fotoshoot-den-haag-22 lifestyle-fotoshoot-den-haag-24 lifestyle-fotoshoot-den-haag-23 lifestyle-fotoshoot-den-haag-26 lifestyle-fotoshoot-den-haag-27 lifestyle-fotoshoot-den-haag-25 lifestyle-fotoshoot-den-haag-28 lifestyle-fotoshoot-den-haag-29 lifestyle-fotoshoot-den-haag-30lifestyle-fotoshoot-den-haag-31
De fotoshoot met zoveel verschillende settings heeft een prachtig lifestyle fotoboek geleverd. Ik heb geen ruimte om binnen een blogpost alle mooie foto’s te delen, maar ik hoop dat je van deze selectie hebt genoten.

Tijdens onze fotosessie heb ik ontzettend veel lol gehad. Zinzi is niet alleen een mooie vrouw maar ook heel prettig om mee te werken: van harte bedankt voor de fantastische dag!

Ben je benieuwd of “een dag uit het leven” fotosessie bij jou of je gezin past? Bel me om over je gedachten te kletsen, en we zoeken dat uit.