Maaike en Muziek: Poëtische portretten

Laatst heb ik foto’s uit een prachtige familiefotosessie in Limburg gedeeld. Nu wil ik het verhaal afronden met een mini-serie van de charmante Maaike met ukelele.

musicerend in een prachtige tuin

Als je mijn vorige post hebt gelezen, weet je dat Maaike’s familie van muziek houdt, en dat iedereen er meerdere instrumenten speelt. Ik wilde de familie in beeld brengen, terwijl ze samen muziek maken, en vroeg ze om een muziekinstrumenten uit te kiezen (later heb ik geteld dat er minimaal 7 soorten instrumenten tijdens de fotoshoot gebruikt waren). Maaike heeft snel een ukelele gepakt, en ze begon in de tuin alvast wat te spelen terwijl ze op de anderen aan het wachten was. Ik genoot van de mooie muziek en heb uiteraard wat foto’s van haar gemaakt. Laat me er een paar daarvan hier delen.

fotoshoot-muziek-OlgaRook-5 fotoshoot-muziek-OlgaRook-4 fotoshoot-muziek-OlgaRook-3 fotoshoot-muziek-OlgaRook-2

Als ik naar deze foto’s kijk, vind ik ze heel poëtisch. De tuin met bloeiende rododendrons ziet er mysterieus en paradijsachtig uit, en Maaike met haar ukelele doet me aan musicerende Renaissance-engelen denken. Een mooi voorbeeld van hoe ongeplande tussenmomenten [in een fotoreportage] bijzondere beelden kunnen leveren.