Boomgaard, paardenbloemen en muziek: een familiefotosessie in Limburg

Vandaag wil ik vertellen over een bijzondere fotosessie in Limburg. Meestal zijn het de ouders die een fotosessie met de kinderen initiëren. Dit keer waren het de kinderen, studenten, die hun ouders een speciaal cadeau voor een speciale dag wilden geven. Mijn oude klant Maaike en haar broer Cas wisten goed dat een fotosessie een geschenk is, dat memorabele foto’s met een leuke tijd samen combineren. En het werkte fantastisch!

Vrolijke familiefotoshoot

De locatiekeuze was makkelijk: het huis van de ouders waar de kinderen zijn opgegroeid. Het heeft een mooie tuin, een ruime boomgaard en een uitzicht op velden. Op een zonnige ochtend door deze tuin wandelen was een groot plezier, en zo was het sfeer van vreugde.

Maaike en Cas hebben wat paardenbloemen geplukt, en toen ze kleine parachuutjes richting hun ouders gingen blazen voelde dat als een vrolijk soort zegenritueel. Ik moest denken aan hoe de gasten op een bruiloftceremonie bellen blazen naar het bruidspaar.

fotoshoot-ouders-kinderen-limburg-2 fotoshoot-ouders-kinderen-limburg-3 fotoshoot-ouders-kinderen-limburg-4 fotoshoot-ouders-kinderen-limburg-5 fotoshoot-ouders-kinderen-limburg-6

Ik heb de gelukkige ouders, Marjolijn en Rokus, samen met hun kinderen en als stel gefotografeerd, en heb veel mooie momenten tussen de ouders en de kinderen kunnen vangen.

fotoshoot-ouders-kinderen-limburg-7 fotoshoot-ouders-kinderen-limburg-8 fotoshoot-ouders-kinderen-limburg-9 fotoshoot-ouders-kinderen-limburg-10 fotoshoot-ouders-kinderen-limburg-15 fotoshoot-ouders-kinderen-limburg-11 fotoshoot-ouders-kinderen-limburg-12 fotoshoot-ouders-kinderen-limburg-13 fotoshoot-ouders-kinderen-limburg-14 fotoshoot-ouders-kinderen-limburg-16 fotoshoot-ouders-kinderen-limburg-17 fotoshoot-ouders-kinderen-limburg-18 fotoshoot-ouders-kinderen-limburg-19 fotoshoot-ouders-kinderen-limburg-20 fotoshoot-ouders-kinderen-limburg-21 fotoshoot-ouders-kinderen-limburg-22 fotoshoot-ouders-kinderen-limburg-23 fotoshoot-ouders-kinderen-limburg-24 fotoshoot-ouders-kinderen-limburg-25 fotoshoot-ouders-kinderen-limburg-26 fotoshoot-ouders-kinderen-limburg-27 fotoshoot-ouders-kinderen-limburg-28 fotoshoot-ouders-kinderen-limburg-29fotoshoot-ouders-kinderen-limburg-30 fotoshoot-ouders-kinderen-limburg-31

Toen ik dacht bijna klaar te zijn, ontdekte ik plotseling een cello en andere muzikale instrumenten in huis. Ik wist al dat Maaike heel muzikaal is, maar nu heb ik geleerd dat iedereen in de familie de liefde voor muziek deelt en meerdere instrumenten speelt. Dit is natuurlijk heel bijzonder, en ik wist meteen dat zo’n mooie familieactiviteit moest worden gefotografeerd.

De familie vormde snel een geïmproviseerd orkest en speelde prachtige muziek in de tuin. Wat een geluk was het om mezelf midden deze scene te vinden, waar kleuren, geluid, zon en blijdschap samenkwamen!

fotoshoot-ouders-kinderen-limburg-32 fotoshoot-ouders-kinderen-limburg-33 fotoshoot-ouders-kinderen-limburg-34 fotoshoot-ouders-kinderen-limburg-35 fotoshoot-ouders-kinderen-limburg-36 fotoshoot-ouders-kinderen-limburg-37Wat een fantastische dag vol plezier en inspiratie!