Gezinsfotoshoot in een stadsomgeving: een wandeling door Rotterdam

Vandaag wil ik enkele foto’s met jullie delen uit een gezinsfotosessie in Rotterdam. Deze reportage is zo vol zon en glimlachen van geluk, dat het voelt als een slokje zorgeloze zomerse vreugde.

Dit was mijn derde fotosessie met Tugce en haar mooie gezin. De kleine Deniz werd 5 jaar oud, ze is inmiddels een klein schoolmeisje. Als ik naar haar portretten door de jaren heen kijk, verbaast het me telkens weer hoe snel de kinderen groeien en hoe fotografie kan helpen om verschillende stadia van deze bijzondere tijd te markeren, en om een verhaal te helpen bouwen: van een persoon en van de familie.

Rotterdam-fotoshoot-gezin-OlgaRookPhotography

Tijdens onze vorige fotosessies hadden we van een groen park en een mooie tuin kunnen genieten. Dit keer vond Tugce dat het tijd was voor een stedelijke omgeving. Een heel natuurlijk idee voor een gezin dat in het centrum van Rotterdam woont, in het midden van zijn levendige en energieke sfeer. We begonnen onze fotowandeling in de ochtend, toen we de stad helemaal voor ons zelf konden hebben. Dit geeft al een bijzonder gevoel, en tegelijkertijd profiteer je dan van zachter licht. Vanaf de Vierleeuwenbrug liepen we naar de Erasmusbrug en toen terug via de Maasboulevard. Rotterdam gaf ons steeds nieuwe mooie uitzichten en allerlei soorten achtergrond.

Rotterdam-fotoshoot-gezin-OlgaRookPhotography-2Rotterdam-fotoshoot-gezin-OlgaRookPhotography-3Rotterdam-fotoshoot-gezin-OlgaRookPhotography-4Rotterdam-fotoshoot-gezin-OlgaRookPhotography-5Rotterdam-fotoshoot-gezin-OlgaRookPhotography-6Rotterdam-fotoshoot-gezin-OlgaRookPhotography-7Rotterdam-fotoshoot-gezin-OlgaRookPhotography-9Rotterdam-fotoshoot-gezin-OlgaRookPhotography-11 Rotterdam-fotoshoot-gezin-OlgaRookPhotography-12 Rotterdam-fotoshoot-gezin-OlgaRookPhotography-13 Rotterdam-fotoshoot-gezin-OlgaRookPhotography-14 Rotterdam-fotoshoot-gezin-OlgaRookPhotography-15 Rotterdam-fotoshoot-gezin-OlgaRookPhotography-16 Rotterdam-fotoshoot-gezin-OlgaRookPhotography-17 Rotterdam-fotoshoot-gezin-OlgaRookPhotography-19 Rotterdam-fotoshoot-gezin-OlgaRookPhotography-18 Rotterdam-fotoshoot-gezin-OlgaRookPhotography-20 Rotterdam-fotoshoot-gezin-OlgaRookPhotography-21Rotterdam-fotoshoot-gezin-OlgaRookPhotography-22 Rotterdam-fotoshoot-gezin-OlgaRookPhotography-23 Rotterdam-fotoshoot-gezin-OlgaRookPhotography-24 Rotterdam-fotoshoot-gezin-OlgaRookPhotography-26 Rotterdam-fotoshoot-gezin-OlgaRookPhotography-25 Rotterdam-fotoshoot-gezin-OlgaRookPhotography-27 Rotterdam-fotoshoot-gezin-OlgaRookPhotography-28 Rotterdam-fotoshoot-gezin-OlgaRookPhotography-29 Rotterdam-fotoshoot-gezin-OlgaRookPhotography-30Rotterdam-fotoshoot-gezin-OlgaRookPhotography-31Rotterdam-fotoshoot-gezin-OlgaRookPhotography-32Rotterdam-fotoshoot-gezin-OlgaRookPhotography-41 Rotterdam-fotoshoot-gezin-OlgaRookPhotography-33 Rotterdam-fotoshoot-gezin-OlgaRookPhotography-34 Rotterdam-fotoshoot-gezin-OlgaRookPhotography-35 Rotterdam-fotoshoot-gezin-OlgaRookPhotography-36 Rotterdam-fotoshoot-gezin-OlgaRookPhotography-38 Rotterdam-fotoshoot-gezin-OlgaRookPhotography-39 Rotterdam-fotoshoot-gezin-OlgaRookPhotography-40

Dit mooie gezin straalt liefde en geluk uit. Ik ben heel blij en voel me vereerd om hun familieverhaal te helpen creëren. Van harte bedankt voor deze vrolijke gezellige tijd!

Denk je dat een stadsomgeving ook goed bij jou en jouw gezin’s karakter zou passen? Laat het me dan weten!