Faas en Co: de blauwe muur portretten

Laat me nog een klein moment laten zien uit de fotosessie die ik gisteren heb gedeeld.

De jongens hadden een actieve tijd op het strand, en voordat we terug naar de duinen liepen, gingen we even bij een strandcafé naar binnen voor een kopje thee. Ik vind het vaak interessant om foto’s buiten en binnen in één fotosessie te combineren voor meer variatie aan stijlen. Dit was daar een goede gelegenheid voor. Het licht in het café was aangenaam zacht, en ik vond de diepe blauwe kleur van de houten muur inspirerend. Het creëerde een bijzondere stemming. Ik heb de jongens gevraagd om even tegen die muur te zitten en heb een aantal foto’s gemaakt.

fotoshoot-kinderen-Den-Haag-OlgaRook-3

De foto’s van het jongste broertje, de zesjarige Faas, krijgen me steeds aan het lachen. Hij ging met zijn brilletje spelen en gekke bekken trekken en gaf me binnen enkele seconden een reeks bijzondere foto’s, die meer facetten van zijn karakter laten zien. Inspiratie op willekeurige plekken vinden en dit soort spontane uitdrukkingen krijgen maken mijn werk superleuk!

fotoshoot-kinderen-Den-Haag-OlgaRook-4fotoshoot-kinderen-Den-Haag-OlgaRook-2fotoshoot-kinderen-Den-Haag-OlgaRook-1fotoshoot-kinderen-Den-Haag-OlgaRook-9fotoshoot-kinderen-Den-Haag-OlgaRook-8fotoshoot-kinderen-Den-Haag-OlgaRook-7fotoshoot-kinderen-Den-Haag-OlgaRook-5