Gezinsfotografie op het strand van Kijkduin

Vandaag wil ik enkele foto’s delen uit een fotosessie met een fantastisch gezin uit Den Haag.

Yvette heeft me benaderd voor een fotoreportage van haar gezin en kinderen. Ze was op zoek naar natuurlijke portretten die ieders karakter laten zien en echte momenten vangen. Dit is ook mijn favoriete soort gezinsfoto’s, en ik was enthousiast om te horen dat er vier broers van 6 tot 14 jaar oud waren.

Als je in de buurt van de zee woont, is het vaak een vanzelfsprekende beslissing om het strand als locatie voor de fotoshoot te kiezen. En het is zeker een goed idee als er actieve sportieve jongens te fotograferen zijn! Op een zonnige ochtend hebben we onze fotosessie in Kijkduin gehouden en er een leuke tijd gehad met voetbal spelen op het strand en door de duinen wandelen.

fotoshoot-strand-kijkduin-scheveningen-OlgaRook

Dit gezin heeft geweldige energie. De jongens – Faas, Mees, Casper en Joep – zijn allemaal goede vrienden van elkaar, en ze hebben mooie momenten samen en met hun ouders gehad. En wat zijn Yvette en Joost een mooi stel!

Ik heb enorm van deze fotowandeling  genoten. Het heeft een uitvoerige reportage opgeleverd met foto’s van actie, emotionele banden, persoonlijkheden, grappige en nostalgische momenten.

fotoshoot-strand-kijkduin-scheveningen-OlgaRook-2 fotoshoot-strand-kijkduin-scheveningen-OlgaRook-3 fotoshoot-strand-kijkduin-scheveningen-OlgaRook-4 fotoshoot-strand-kijkduin-scheveningen-OlgaRook-8 fotoshoot-strand-kijkduin-scheveningen-OlgaRook-6 fotoshoot-strand-kijkduin-scheveningen-OlgaRook-5 fotoshoot-strand-kijkduin-scheveningen-OlgaRook-32 fotoshoot-strand-kijkduin-scheveningen-OlgaRook-7 fotoshoot-strand-kijkduin-scheveningen-OlgaRook-9 fotoshoot-strand-kijkduin-scheveningen-OlgaRook-10 fotoshoot-strand-kijkduin-scheveningen-OlgaRook-11 fotoshoot-strand-kijkduin-scheveningen-OlgaRook-12 fotoshoot-strand-kijkduin-scheveningen-OlgaRook-13 fotoshoot-strand-kijkduin-scheveningen-OlgaRook-14 fotoshoot-strand-kijkduin-scheveningen-OlgaRook-15 fotoshoot-strand-kijkduin-scheveningen-OlgaRook-16 fotoshoot-strand-kijkduin-scheveningen-OlgaRook-17 fotoshoot-strand-kijkduin-scheveningen-OlgaRook-18 fotoshoot-strand-kijkduin-scheveningen-OlgaRook-19 fotoshoot-strand-kijkduin-scheveningen-OlgaRook-20 fotoshoot-strand-kijkduin-scheveningen-OlgaRook-21 fotoshoot-strand-kijkduin-scheveningen-OlgaRook-22 fotoshoot-strand-kijkduin-scheveningen-OlgaRook-23 fotoshoot-strand-kijkduin-scheveningen-OlgaRook-24fotoshoot-kinderen-Den-Haag-Kijkduin-OlgaRook-3 fotoshoot-strand-kijkduin-scheveningen-OlgaRook-25 fotoshoot-strand-kijkduin-scheveningen-OlgaRook-26 fotoshoot-strand-kijkduin-scheveningen-OlgaRook-27 fotoshoot-strand-kijkduin-scheveningen-OlgaRook-28 fotoshoot-strand-kijkduin-scheveningen-OlgaRook-29 fotoshoot-strand-kijkduin-scheveningen-OlgaRook-30fotoshoot-strand-kijkduin-scheveningen-OlgaRook-39 fotoshoot-strand-kijkduin-scheveningen-OlgaRook-31 fotoshoot-strand-kijkduin-scheveningen-OlgaRook-33 fotoshoot-strand-kijkduin-scheveningen-OlgaRook-34 fotoshoot-strand-kijkduin-scheveningen-OlgaRook-35 fotoshoot-strand-kijkduin-scheveningen-OlgaRook-36fotoshoot-kinderen-Den-Haag-Kijkduin-OlgaRook-4 fotoshoot-strand-kijkduin-scheveningen-OlgaRook-37fotoshoot-kinderen-Den-Haag-Kijkduin-OlgaRook-2 fotoshoot-strand-kijkduin-scheveningen-OlgaRook-38

Van harte bedankt voor deze mooie ochtend, jongens, het was een plezier en een eer om jullie fotografe te mogen zijn!