Aankomende exposities: Rotterdam en Rome

Beste vrienden, in de komende weken neem ik deel aan twee leuke groepstentoontstellingen, en ik wil graag de info daarover delen.

OlgaRook_Portals

Op zaterdag 31 augustus zal het nomadencollectief Sehnsucht deelnemen in het Gallery Crawl programma in Rotterdam. Dit is een event met kunst, design, performances en artist talks bij verschillende galeries en kunstruimten in het Oude Noorden. De expositie van Galerie Sehnsucht (inclusief een werk van mijzelf uit de “Portals” serie) is aan de Zwaanshals 470 te zien vanaf 13 uur. Kom gerust even kijken als je in de stad bent! Het wordt een feestelijke sfeer, en ik hoop dat je van de kunst zal genieten.

Mijn volgende halte wordt Rome. Loosenart (een platform voor hedendaagse beeldende kunsten) organiseert de groepsexpositie “The Game”. Het opent op 6 september (de receptie is vrij toegankelijk), en loopt tot 3 oktober. Onthoud de datum als je in de buurt bent! Locatie: Millepiani, via N. Odero, 13, Rome.

In Rome zal ik een ander soort werk tentoontstellen: dit is mijn eerste ervaring met de mixed media, in dit geval fotografie en digitale kunst. Natuurlijk is deze expositie een mooie reden om Rome weer eens te bezoeken! Dit is een van mijn favoriete plaatsen en een enorme inspiratie. Ah, la Grande Bellezza, daar ben ik graag!