Kinderfotografie in Utrecht: de kleine zusjes

Vandaag deel ik graag een fotosessie met twee kleine zusjes in het park Amelisweerd in Utrecht.

kinderfotografie-utrecht_olgarook

Ik had heel veel lol met het fotograferen van Silke en Veerle, en we hadden ook nog eens geluk met prachtig weer. Het was een felle zonnige ochtend in mei, en het sappige smaragdgroene gras is geen versterkte kleur, maar precies hoe het was. Het gras was nog nat toen we in het park kwamen, en de vrolijke rubberlaarsjes van de meisjes voegden nog meer kleur bij de fleurige sfeer. Het past ook zo goed bij het karakter van de meisjes en bij hun tedere leeftijd.

kinderfotografie-utrecht_olgarook-2kinderfotografie-utrecht_olgarook-3kinderfotografie-utrecht_olgarook-4

Enkele van mijn favoriete portretten uit deze fotosessie laten de meisjes zien als ze naar elkaar kijken en gekke bekken trekken. Ik vind de grappige uitdrukkingen leuk, en mooi hoe je de band en gelijkenis tussen de zusjes kan zien. Het sterke tegenlicht maakt deze foto’s nog extra levendig.

kinderfotografie-utrecht_olgarook-5 kinderfotografie-utrecht_olgarook-6 kinderfotografie-utrecht_olgarook-7 kinderfotografie-utrecht_olgarook-8 kinderfotografie-utrecht_olgarook-9 kinderfotografie-utrecht_olgarook-10 kinderfotografie-utrecht_olgarook-11 kinderfotografie-utrecht_olgarook-13 kinderfotografie-utrecht_olgarook-24 kinderfotografie-utrecht_olgarook-18 kinderfotografie-utrecht_olgarook-19 kinderfotografie-utrecht_olgarook-20 kinderfotografie-utrecht_olgarook-21 kinderfotografie-utrecht_olgarook-25 kinderfotografie-utrecht_olgarook-12kinderfotografie-utrecht_olgarook-14

Op gegeven moment hebben de meisjes paardebloemen gevonden om daarop te blazen. Dit is iets wat veel kindjes (en volwassenen!) leuk vinden om te doen, maar ik was echt verrast hoe sterk en efficient de kleine Veerle daarmee was. Als er een wedstrijd zou zijn, dan zou ze makkelijk een kampioen worden, geloof ik.

kinderfotografie-utrecht_olgarook-15 kinderfotografie-utrecht_olgarook-22 kinderfotografie-utrecht_olgarook-23 kinderfotografie-utrecht_olgarook-16 kinderfotografie-utrecht_olgarook-17

We hebben een prachtige dag gehad vol kostelijke momenten, en ik ben heel blij dat ik dat voor dit mooie gezin mocht vastleggen.