Alain’s eerste communie

Onlangs maakte ik een reportage van een superleuke eerste communie in Apeldoorn: laat me een mooi moment daaruit met jullie delen.

comminiefotografie-reportage-1

Het is altijd een plezier voor me om Mariesa’s leuke gezin te ontmoeten en te fotograferen. Dit keer was het een grote dag voor Alain, de oudste jongen.

Er was een mooie dienst in de Onze Lieve Vrouwkerk in Apeldoorn en een tof feest daarna. De familie en vrienden kwamen allemaal langs om Alain te feliciteren en zijn grote dag met elkaar te vieren. Ik geniet altijd van het warme gemeenschapsgevoel dat je bij Mariesa’s familiefeestjes krijgt. De geweldige sfeer, de vrolijke familie en vrienden, kinderen die lol hebben: het is een plezier om dit te fotograferen en er deel van uit te maken.

Alain was de ster van de dag. Wat heeft hij een zonnig lach en sprankelende ogen! Hij is ook een hele lieve jongen en is altijd zorgzaam voor zijn klein broertje Nicky. Je moest Alain ook zien dansen met zijn schitterende moeder Mariesa tijdens het feestje!

Hoe kan je een jongen (van elke leeftijd) een groot plezier doen en zijn dag nog leuker maken? Ik zou onmiddellijk aan een mooie sportauto denken. Een fel gele Ferrari lijkt me zelfs perfect. Kijk eens naar Alain achter het stuur. Zo zelfverzekerd, knap en elegant – maakt hij me aan James Bond denken.

comminiefotografie-reportage

Nog de beste wensen aan Alain en zijn familie en vrienden, ik hoop dat jullie de herinneringen aan deze zomerse dag zullen koesteren.