De kleine Simon: babyfotografie Rhoon

Vandaag deel ik graag een vrolijke gezinsfotosessie met Bettine, Koen en baby Simon.

babyfotograaf-Rhoon-25

Onze fotoshoot begon bij Bettine’s huis in Rhoon. Het combineren van een avontuur buiten met leuke momenten thuis, vind ik vaak perfect. Het huis is een vertrouwde omgeving waar iedereen zich van nature op het gemak voelt, en dat geldt zeker voor kleine kinderen. Bovendien, de details van het interieur op de foto’s helpen het kind later de sfeer van het opgroeien op te wekken.

Kijk eens naar de foto’s van de kleine Simon op zijn schommelpaard. Dit is nu een van zijn favoriete spelletjes, en hij heeft daar zoveel lol mee. Vrij snel zal dit schommelpaard wel te klein worden voor Simon om op te rijden. De zoete momenten van de babyleeftijd zijn zo kostbaar. Hier zijn Simon’s voetjes in zijn mama’s handen, en al die kleine vrolijke momenten samen met zijn mama en papa.

In babyfotografie ga ik ook op zoek naar het karakter en persoonlijkheid. Simon heeft beiden in overvloed, en het was leuk om zijn uitdrukkingen te vangen. Zijn lach is vol zelfvertrouwen en brengt meer zon in het huis.

babyfotograaf-Rhoon-11 babyfotograaf-Rhoon-19babyfotograaf-Rhoon-18 babyfotograaf-Rhoon-23 babyfotograaf-Rhoon-24 babyfotograaf-Rhoon-1 babyfotograaf-Rhoon-20babyfotograaf-Rhoon-21 babyfotograaf-Rhoon-22 babyfotograaf-Rhoon-2 babyfotograaf-Rhoon-3 babyfotograaf-Rhoon-4

Het was een mooie ochtend, en na foto’s binnen gingen we op pad naar een lokaal park. De felle lentekleuren pasten perfect bij onze stemming, en het gevoel van vreugde leek in de lucht te zijn. Ik heb daar kostelijke momenten van Simon met zijn mooie mama en papa gevangen, en van Simon die met de hulp van zijn vader loopt. En de onweerstaanbare blik als Simon van een sappige aardbei in de zon geniet.

babyfotografie-Rhoon-4 babyfotografie-Rhoon babyfotografie-Rhoon-2babyfotografie-Rhoon-3babyfotograaf-Rhoon-12 babyfotograaf-Rhoon-9babyfotograaf-Rhoon-14 babyfotograaf-Rhoon-15 babyfotografie-Rhoon-5babyfotograaf-Rhoon-16 babyfotograaf-Rhoon-17 babyfotograaf-Rhoon-13

Het is een genot voor me om een gezin zo vol met liefde en vreugde te fotograferen. Dank jullie wel, beste Bettine, Koen en Simon!