Huisdierenportretten

Vandaag heb ik een speciale post. Eerst wilde ik een foto delen die ik tijdens een kinderfotoshoot in Amsterdam heb gemaakt: de lieve cavia Nina wordt geaaid door twee kleine kinderen. Zo’n stil en teder moment. En toen begreep ik dat ik graag een aparte post wilde maken met meer foto’s van huisdieren.

Twee kinderen die een cavia aaien.

Hier is mijn selectie. In deze foto’s zie je de liefde, vreugde en de band tussen mens en dier.

kinderportret-met-hond_OlgaRook kinderportret_met_hondkinderportret_met_paard_OlgaRook-12hondje1kinderfotografie_paard_ponykinderfotografie-paard-manegekinderfotografie_met_hondkind-met-hondfoto-met-hondje portret-met-hondje2 portret-met-hondmet-kat

Huisdieren zijn familieleden. Dus als je een fotosessie met mij doet (of het nu buiten in de natuur is of bij je thuis), zijn je huisdieren altijd welkom om in beeld te komen.

En hier zijn nog enkele “soloportretten” van de huisdieren. Iedereen die ooit een hond of een kat heeft gehad, weet dat elke dier zijn eigen bijzondere karakter heeft. En dat zie je ook in de foto’s terug.

portret_hondjewindhondhondenportret_1kattenportretportret-paardhondfoto_kat foto_hondportret-hondjehondjepaardenportretkathondenfotografie hondenportret hondehportret2

Ik hoop dat je deze selectie huisdieren foto’s leuk hebt gevonden.

Heb je interesse in een gezinsfotoshoot (met of zonder dieren), bekijk dan mijn portfolio van familiefotografie en neem contact op met mij.