Winterpoëzie

Elke keer wanneer het in Nederland sneeuwt weet ik dat de sneeuw niet lang zal blijven liggen. Dan neem ik mijn camera mee als ik een wandeling maak. Het Loetbos is een pittoresk natuurgebied in de omgeving van Rotterdam, en ik fotografeer het graag in verschillende jaargetijden.

Eenappelboom in de winter.

Dit keer was het een stille grijze middag. Het licht was zacht en de kleuren verdoofd, met een combinatie van koele tinten met wat warmere aardekleuren. De sneeuw maakte de lijnen van gras en bomen meer grafisch. Ik vond de atmosfeer poëtisch met een vleugje melancholie. Hier zijn enkele foto’s, en ik hoop dat jullie ze leuk vinden.

Landschapfotografie_OlgaRook-8 Landschapfotografie_OlgaRook-10 Landschapfotografie_OlgaRook-11 Landschapfotografie_OlgaRook-12 Landschapfotografie_OlgaRook-14 Landschapfotografie_OlgaRook-16 Landschapfotografie_OlgaRook-18 Landschapfotografie_OlgaRook-5 Landschapfotografie_OlgaRook-9 Landschapfotografie_OlgaRook-6 Landschapfotografie_OlgaRook-4 Landschapfotografie_OlgaRook-23 Landschapfotografie_OlgaRook-15 Landschapfotografie_OlgaRook-7 Landschapfotografie_OlgaRook-24 Landschapfotografie_OlgaRook-19 Landschapfotografie_OlgaRook-21 Landschapfotografie_OlgaRook-25 Landschapfotografie_OlgaRook-17 Landschapfotografie_OlgaRook-3 Landschapfotografie_OlgaRook-2 Landschapfotografie_OlgaRook-22 Landschapfotografie_OlgaRook-13

Nu zal het weer even duren voordat we de sneeuw zullen zien, geloof ik.