Kinderfotografie Amsterdam: de zusjes Noor en Maud

Vandaag deel ik graag meer portretten uit de kinderfotoshoot in Amsterdam, met Maud en Noor in de spotlight.

We hebben een hele gevarieerde fotosessie gehad, en de meisjes kozen zelf wat ze wilden dragen, en hoe ze hun veelzijdige talenten wilden laten zien. De zusjes zijn bijzonder creatief, en het was een feest om ze te fotograferen. Ze zijn sportief en heel goed in ritmische gymnastiek, en Noor neemt ook les in klassiek ballet. De dames vonden het leuk om hun kleding te wisselen, en ik vond het leuk om al die kleuren en stijlen in beelden te vangen, omdat ze de persoonlijkheden van de meisjes zo goed lieten zien.

Noor heeft haar speciale jurk aangetrokken om haar dans- en gymnastiekkunst te kunnen laten zien. Met al die kleuren en glitters leek ze net een paradijsvogel. We hebben een pauwenveer uit een vaas getrokken, en het paste perfect bij Noor’s kostuum en artistieke stemming.

Kleurrijk portret van een klein meisje

Maud heeft me de cavia Nina laten zien, en ik vond het heel mooi hoe lief en zorgzaam ze voor de kleine pluizige Nina was. En wat vind je van Maud met de vampiertanden die ze na Halloween had bewaard? Ze is echt goed in verkleden! De zusjes hebben me ook een collectie mysterieuze antieke sleutels laten zien, en hun opa’s saxofoon. Het was zo vrolijk en avontuurlijk!

Ik ben blij dat er zo veel verschillende portretten zijn: Maud’s zachte silhouetje bij het raam en haar zonnige sproetjes als ze de bloemen ruikt, Noor’s glimlach als ze haar gouden haren voor de spiegel doet, al die uitdrukkingen vol expressie en poëzie. Het was ook leuk om de meisjes samen en met Nienke te fotograferen. De foto waar de zusjes hun ogen dicht hebben, terwijl hun mooie moeder ze omhelst vind ik heel bijzonder.

Amsterdam-kinderfotograaf-OlgaRook Amsterdam-kinderfotograaf-OlgaRook-7 Amsterdam-kinderfotograaf-OlgaRook-18Amsterdam-kinderfotograaf-OlgaRook-24Amsterdam-kinderfotograaf-OlgaRook-9Amsterdam-kinderfotograaf-OlgaRook-21 Amsterdam-kinderfotograaf-OlgaRook-8Amsterdam-kinderfotograaf-OlgaRook-10Amsterdam-kinderfotograaf-OlgaRook-22Amsterdam-kinderfotograaf-OlgaRook-34Amsterdam-kinderfotograaf-OlgaRook-15 Amsterdam-kinderfotograaf-OlgaRook-5Amsterdam-kinderfotograaf-OlgaRook-16Amsterdam-kinderfotograaf-OlgaRook-32Amsterdam-kinderfotograaf-OlgaRook-28 Amsterdam-kinderfotograaf-OlgaRook-23 Amsterdam-kinderfotograaf-OlgaRook-14 Amsterdam-kinderfotograaf-OlgaRook-26Amsterdam-kinderfotograaf-OlgaRook-19Amsterdam-kinderfotograaf-OlgaRook-12Amsterdam-kinderfotograaf-OlgaRook-13 Amsterdam-kinderfotograaf-OlgaRook-4 Amsterdam-kinderfotograaf-OlgaRook-17 Amsterdam-kinderfotograaf-OlgaRook-30 Amsterdam-kinderfotograaf-OlgaRook-27

Het was een geweldige fotosessie vol inspiratie, en ik hoop dat je deze foto’s ook zo leuk vind.

Ben je op geïnteresseerd in een fotoshoot voor je kinderen en gezin? Bekijk mijn kinderfotografie portfolio, en bel me om over de ideeën te praten!