Gezellige fotoshoot met kinderen in Amsterdam: Natuurlijke portretten en leuke momenten samen

Vandaag wil ik een mooie kinderfotosessie binnen delen. Tjerk en Nienke wilden een bijzonder cadeau aan hun ouders geven: een collectie portretten van hun vier kleinkinderen, namelijk Tjerk’s zoons en Nienke’s dochters.

We hebben een ontzettend leuke fotoshoot gehad bij Nienke thuis in Amsterdam. Tijdens de koudere jaargetijden vinden veel fotosessies plaats binnen. Op dit soort dagen geniet ik altijd van de combinatie van vrolijke momenten en ontspannen warmte en gezelligheid.

Twee broertjes zijn gezellig thuis aan het spelen.

In deze post laat ik jullie graag enkele foto’s van de twee jongens zien: van Fenne van zes, en van zijn broertje Ies, die nog maar drie jaar oud is. De broertjes hebben hele verschillende karakters, maar houden van samen spelen, en Fenne legt graag dingen aan zijn kleine broertje uit.

Ik had ruime gelegenheid om veel stemmingen en momenten te vangen, die de persoonlijkheid van de jongens uitstralen. En het was leuk om te zien, hoe de jongens samen dingen doen, zoals spelletjes of saxofoon spelen, en het typen op een oude typemachine. Fenne kan al schaak spelen en probeerde de basis daarvan aan de kleine Ies te leren. Het was ook bijzonder leuk om de kinderen samen met hun ouders te fotograferen.

kinderfotograaf-Amsterdam_OlgaRookPhotography-2 kinderfotograaf-Amsterdam_OlgaRookPhotography-3 kinderfotograaf-Amsterdam_OlgaRookPhotography-4 kinderfotograaf-Amsterdam_OlgaRookPhotography-5 kinderfotograaf-Amsterdam_OlgaRookPhotography-6 kinderfotograaf-Amsterdam_OlgaRookPhotography-7 kinderfotograaf-Amsterdam_OlgaRookPhotography-8 kinderfotograaf-Amsterdam_OlgaRookPhotography-9 kinderfotograaf-Amsterdam_OlgaRookPhotography-10 kinderfotograaf-Amsterdam_OlgaRookPhotography-11 kinderfotograaf-Amsterdam_OlgaRookPhotography-12 kinderfotograaf-Amsterdam_OlgaRookPhotography-13 kinderfotograaf-Amsterdam_OlgaRookPhotography-15 kinderfotograaf-Amsterdam_OlgaRookPhotography-14 kinderfotograaf-Amsterdam_OlgaRookPhotography-16 kinderfotograaf-Amsterdam_OlgaRookPhotography-17 kinderfotograaf-Amsterdam_OlgaRookPhotography-18 kinderfotograaf-Amsterdam_OlgaRookPhotography-19 kinderfotograaf-Amsterdam_OlgaRookPhotography-20 kinderfotograaf-Amsterdam_OlgaRookPhotography-21 kinderfotograaf-Amsterdam_OlgaRookPhotography-22 kinderfotograaf-Amsterdam_OlgaRookPhotography-23 kinderfotograaf-Amsterdam_OlgaRookPhotography-24 kinderfotograaf-Amsterdam_OlgaRookPhotography-26kinderfotograaf-Amsterdam_OlgaRookPhotography-25kinderfotograaf-Amsterdam_OlgaRookPhotography-27 kinderfotograaf-Amsterdam_OlgaRookPhotography-28kinderfotograaf-Amsterdam_OlgaRookPhotography-29 kinderfotograaf-Amsterdam_OlgaRookPhotography-30kinderfotograaf-Amsterdam_OlgaRookPhotography-33 kinderfotograaf-Amsterdam_OlgaRookPhotography-31kinderfotograaf-Amsterdam_OlgaRookPhotography-32kinderfotograaf-Amsterdam_OlgaRookPhotography-34kinderfotograaf-Amsterdam_OlgaRookPhotography-35

Ik ben heel blij met de natuurlijke portretten die we hebben gemaakt, en ik hoop dat jullie ze ook leuk zullen vinden. De nichtjes van de jongens waren ook waanzinnig leuk om te fotograferen. Ik zal de zusjes in de volgende blog featuren, blijf het volgen!

Heb je interesse in een fotoshoot? Winter met zijn koude en grijze dagen is perfect om de leuke tijd van de kinderen en de gezellige familiemomenten samen in beeld te vangen. Bekijk mijn familiefotografie portfolio en bel me om over je ideeën en wensen te praten.