Loetje met een hoedje

Mijn laatste verhaal zou incompleet blijven, zonder het delen van wat hondenportretten uit de eerder besproken kinderfotosessie in Rotterdam. Hier zijn ze, zoals beloofd!

foto van een hond met een hoedje

Loetje is een witte Labrador. Ze is blij, gezellig, luid en chaotisch. Ze houdt van de kinderen en was tijdens onze fotoshoot steeds in de buurt. Toch was het een hele klus om haar op de foto te krijgen. Zelfs omkopen met hondenkoekjes werkte niet: Loetje werd te enthousiast en wilde gewoon niet op een foto wachten. Gelukkig kon ik wel een paar snelle foto’s maken: hier is een foto samen met Simon.hondenportret-rotterdam-6

Uiteindelijk was het Loetje’s beste vriend, de kleine Olivier, die haar niet alleen voor een ogenblik kon vangen, maar zelfs een hoed op haar hoofd kon zetten. Dat was enig, en de foto’s zijn heel grappig geworden. Ik hoop dat je ze ook leuk vind.

hondenportret-rotterdam-2hondenportret-rotterdam-4