Gezellige fotosessie aan huis in Rotterdam

Vandaag wil ik foto’s delen uit een mooie gezinsfotosessie in Rotterdam.

Ik heb Zanya en haar gezin nu vier jaar op een rij gefotografeerd. Elke keer hebben we gezinsfoto’s voor de kerstkaartjes gemaakt, mooie foto’s voor aan de muur, en fotoalbums met verhalen uit onze reportages.

Als familiefotograaf ben ik een grote fan van jaarlijkse fotosessies. Ze zijn geweldig, omdat je de kinderen ziet groeien en zich ontwikkelen. En voor expats met kinderen is het dubbel zo belangrijk om hun tijd in Nederland goed vast te leggen.

In de afgelopen jaren hebben we Zanya’s gezin gefotografeerd in het park in Rotterdam, in de botanische tuin, op het strand en in de duinen. Dit keer was het tijd voor een gezellige fotosessie thuis.

Een gezellig moment van twee zusjes die samen thuis spelen.

Fotosessies aan huis zijn altijd ontspannen en leuk voor de kinderen. Bovendien laten ze wat details vangen die de sfeer van het huis later terug zullen brengen samen met een warm gevoel van de gelukkige kinderjaren. Volgend jaar gaan Sophia en Emma Nederland verlaten, en deze foto’s zullen een anker worden naar hun latere herinneringen over deze periode uit hun leven.

We hebben weer zowel individuele portretten als foto’s van het gezin samen gemaakt. Het was extra gezellig in huis, met vuur in de open haard op een grijze dag. Sommige portretten zijn zo nostalgisch, dat ik het niet kon laten om ze in retro-stijl te zetten. En dan hebben de meisjes ook nog een lekker chocoladegebakje gemaakt. Sophia wil later een chef worden, en ze wist heel goed wat ze moest doen. Hier zijn enkele foto’s uit onze fotosessie.

fotoshoot-thuis-olgarook-2 fotoshoot-thuis-olgarook-3 fotoshoot-thuis-olgarook-4 fotoshoot-thuis-olgarook-5 fotoshoot-thuis-olgarook-6 fotoshoot-thuis-olgarook-7 fotoshoot-thuis-olgarook-8 fotoshoot-thuis-olgarook-10 fotoshoot-thuis-olgarook-9 fotoshoot-thuis-olgarook-11 fotoshoot-thuis-olgarook-12 fotoshoot-thuis-olgarook-13 fotoshoot-thuis-olgarook-14 fotoshoot-thuis-olgarook-15 fotoshoot-thuis-olgarook-16 fotoshoot-thuis-olgarook-17 fotoshoot-thuis-olgarook-18 fotoshoot-thuis-olgarook-19 fotoshoot-thuis-olgarook-20 fotoshoot-thuis-olgarook-21fotoshoot-thuis-winter-olgarook-2 fotoshoot-thuis-winter-olgarook fotoshoot-thuis-winter-olgarook-3

fotoshoot-thuis-winter-olgarook-5 fotoshoot-thuis-winter-olgarook-4Het was een plezier voor me om dit mooie gezin weer te ontmoeten en te fotograferen. Van harte bedankt voor de leuke tijd!

Heb je aan een fotosessie met je gezin en kinderen gedacht? Winter is prima tijd voor gezellige en nostalgische foto’s, zowel buiten als binnen. Check mijn familiefotografie pagina en bel me om over je specifieke wensen te kletsen.