Fotosessie met drie kinderen in Hillegersberg

Vandaag deel ik graag foto’s van drie fantastische kinderen uit een recente fotoshoot in Hillegersberg in Rotterdam. Het idee was, om een verrassingscadeau aan de vader te geven: nieuwe portretten van de kinderen aan de muur, in natuurlijke en klassieke stijl.

We hebben allemaal van dit verrassingsproject genoten. We hebben zowel individuele portretten gemaakt als foto’s samen, binnen en in de tuin. Hier zijn enkele foto’s.

drie vrolijke kinderen fotoshoot

De mooie Julie is zestien jaar oud. Ze heeft al haar eigen stijl en wil later modeontwerpster worden. Een van de ideeën die haar inspireert is het geven van een nieuw leven aan vintage kleding door het aan een nieuwe stijl aan te passen. Dat lijkt me een hele mooie benadering: creatief en ecologisch tegelijk.

fotoshoot-kinderen-Rotterdam-5 fotoshoot-kinderen-Rotterdam-6 fotoshoot-kinderen-Rotterdam-18 fotoshoot-kinderen-Rotterdam-3 fotoshoot-kinderen-Rotterdam-8 fotoshoot-kinderen-Rotterdam-7

Simon is twaalf. Hij is niet alleen sportief, maar heeft ook een heel goed oog als fotograaf. We hebben zijn fotografische ervaring met het model staan uitgebreid, en de trouwe camera van Simon hoorde uiteraard bij de vanzelfsprekende attributen.

fotoshoot-kinderen-Rotterdam-9 fotoshoot-kinderen-Rotterdam-14 fotoshoot-kinderen-Rotterdam-10 fotoshoot-kinderen-Rotterdam-12 fotoshoot-kinderen-Rotterdam-13 fotoshoot-kinderen-Rotterdam-11

Olivier, de jongste, is een hele expressieve kleine man. Hij rijdt trots een stoere minimotor, en was in staat om een hoed op het hoofd van hun hond te krijgen (een hele prestatie, en de foto’s zal ik een ‘special feature’ in een volgende blog geven). Ik heb de meest dromerige en engelachtige uitdrukkingen van Olivier kunnen vangen, toen hij over de specificaties van een laserpistool uit een speelgoedcatalogus aan het vertellen was. Jongens blijven jongens!

fotoshoot-kinderen-Rotterdam-15 fotoshoot-kinderen-Rotterdam-16 fotoshoot-kinderen-Rotterdam-17 fotoshoot-kinderen-Rotterdam-19 fotoshoot-kinderen-Rotterdam-23 fotoshoot-kinderen-Rotterdam-20 fotoshoot-kinderen-Rotterdam-21 fotoshoot-kinderen-Rotterdam-22 fotoshoot-kinderen-Rotterdam-25 fotoshoot-kinderen-Rotterdam-24fotoshoot-kinderen-Rotterdam-2

Het was een enorm leuke en vrolijke fotosessie. Van harte bedankt voor de fantastische ochtend, jongens!

Heb je aan een fotosessie met je gezin en kinderen gedacht? Winter is prima tijd voor gezellige en nostalgische foto’s, zowel buiten als binnen. Check mijn familiefotografie pagina en bel me om over je specifieke wensen te kletsen.