Zakelijke fotoshoot in Rotterdam

Els had een nieuw zakelijk portret nodig voor haar werk en haar LinkedIn profiel, en benaderde me voor een fotoshoot in haar huis in Rotterdam. Ze wilde graag een klassieke eenvoudige achtergrond in combinatie met natuurlijke setting. Iemands eigen huis biedt vaak een prima locatie voor zo’n fotosessie, en de portretten die we met Els hebben gemaakt zijn daar een perfect voorbeeld van. Hier zijn enkele foto’s.

zakelijk-portret-Rotterdam

zakelijk-portret-Rotterdam-3 zakelijk-portret-Rotterdam-2 zakelijk-portret-Rotterdam-4 zakelijk-portret-Rotterdam-5 zakelijk-portret-Rotterdam-6

Ik vond het een groot plezier om met Els samen te werken, van harte bedankt voor de leuke tijd!

Ben je op zoek naar mooie professionele portretten voor je werk, neem dan contact op voor een zakelijke fotoshoot. Het is mogelijk om het buiten te houden (natuur en de stad werken allebei prima), maar het kan ook bij jou thuis of op kantoor. We kunnen samen kijken, wat het beste voor jou werkt.