Herfstkleuren in Tirol

Vandaag wil ik iets anders dan familiefotografie laten zien. Ik had beloofd om meer inspirerende momenten uit mijn vakantiereizen te delen, maar ik loop daar nog steeds ontzettend mee achter. Deze reis is maar van een maand geleden. Mijn man en ik hebben een kort maar fantastisch bezoek aan Oostenrijk en Noord Italië gebracht. We hebben ontdekt dat de herfst met zijn kleuren een geweldige tijd is om naar Tirol te gaan. Ook hebben we veel geluk gehad met bijzonder warme en zonnige dagen.

Hier zijn enkele foto’s die ik tijdens een wandeling in het Wipptal heb gemaakt, vlakbij Obernberg am Brenner. We zijn daar al vroeger geweest, en dit is een van mijn favoriete wandelroutes in Tirol. Maar we waren daar nog niet in deze tijd van het jaar geweest. Zowel de uitzichten als kleurenpaletten waren prachtig.

Berglandschap in Wipptal, Tirol, gedurende de herfst

reisfotografie-OlgaRook_Tirol-17 reisfotografie-OlgaRook_Tirol reisfotografie-OlgaRook_Tirol-2 reisfotografie-OlgaRook_Tirol-3 reisfotografie-OlgaRook_Tirol-4 reisfotografie-OlgaRook_Tirol-5 reisfotografie-OlgaRook_Tirol-6 reisfotografie-OlgaRook_Tirol-7 reisfotografie-OlgaRook_Tirol-8 reisfotografie-OlgaRook_Tirol-9 reisfotografie-OlgaRook_Tirol-10 reisfotografie-OlgaRook_Tirol-11 reisfotografie-OlgaRook_Tirol-18 reisfotografie-Alpen-OlgaRook reisfotografie-OlgaRook_Tirol-12 reisfotografie-OlgaRook_Tirol-13 reisfotografie-OlgaRook_Tirol-14 reisfotografie-OlgaRook_Tirol-15 reisfotografie-OlgaRook_Tirol-16

Mocht je de Alpen een keer tijdens de herfst te willen bezoeken, dan kan ik dat van harte aanbevelen.