Familie- en kinderfotografie Utrecht

Vandaag deel ik graag nog een mooie familiefotosessie die wat sprankelende zonnige momenten terugbrengt op deze grijze herfstdag.

vrolijke moeder en dochter in een park

Het was onze derde fotosessie met Anna-Maria en haar gezin, en de tweede fotoshoot samen met hun familie. Ik was blij om iedereen weer te ontmoeten en te zien hoe de kinderen in de tussentijd weer zijn gegroeid. Als je naar de jongste kinderen kijkt, dan zie je dat meteen. De kleine Filippa is in de afgelopen jaren van een lieve baby naar een klein prinsesje veranderd, met een sterk karakter achter haar engelachtig gezichtje.

We hebben een mooie ochtend in het Wilhelminapark in Utrecht doorgebracht. Dat is een prima locatie voor een familiefotoshoot, op maar een paar minuten lopen van Anna-Maria’s huis. De kinderen gingen meteen spelen, en de volwassenen konden van een leuke tijd samen genieten. Het was heel vrolijk, en ik heb veel foto’s gemaakt om de karakters van de kinderen in beeld te brengen, maar ook de gezinnen, familiebanden en heel veel liefde.

Hier zijn enkele foto’s van de kinderen.

kinderfotograaf-utrecht-OlgaRook-2 kinderfotograaf-utrecht-OlgaRook-3kinderfotograaf-utrecht-OlgaRook-5kinderfotograaf-utrecht-OlgaRook-4kinderfotograaf-utrecht-OlgaRook-6kinderfotograaf-utrecht-OlgaRook-7 kinderfotograaf-utrecht-OlgaRook-11 kinderfotograaf-utrecht-OlgaRook-12 kinderfotograaf-utrecht-OlgaRook-13 kinderfotograaf-utrecht-OlgaRook-14 kinderfotograaf-utrecht-OlgaRook-15 kinderfotograaf-utrecht-OlgaRook-21 kinderfotograaf-utrecht-OlgaRook-22 kinderfotograaf-utrecht-OlgaRook-23 kinderfotograaf-utrecht-OlgaRook-24 kinderfotograaf-utrecht-OlgaRook-16kinderfotograaf-utrecht-OlgaRook-18kinderfotograaf-utrecht-OlgaRook-17kinderfotograaf-utrecht-OlgaRook-19 kinderfotograaf-utrecht-OlgaRook-20 kinderfotograaf-utrecht-OlgaRook-25 kinderfotograaf-utrecht-OlgaRook-26 kinderfotograaf-utrecht-OlgaRook-27 kinderfotograaf-utrecht-OlgaRook-28kinderfotograaf-utrecht-OlgaRook-29

Van harte bedankt voor de mooie dag!