Vrolijke fotosessie op het strand van Scheveningen

De zomer is nu duidelijk voorbij, maar ik ben wat vertraagd met mijn blog. Ik hoop dat jullie het mij vergeven; het was erg druk. Ik wil nog absoluut deze mooie familie fotoshoot bij de zee met jullie delen.

Het strand van Scheveningen, de duinen en het bos daarnaast zijn een fantastische locatie voor een ontspannen fotosessie voor kinderen en volwassenen tegelijk. Dit keer was op het op loopafstand van het huis van mijn klanten in Den Haag. De lol begon dus meteen.

Iedereen had een geweldige tijd samen, en ik was blij om daar deel van te zijn en al die mooie momenten te mogen vangen. Ik heb deze familie vroeger al gefotografeerd, en vond het erg leuk om met iedereen bij te kletsen, de kinderen te zien groeien, te observeren welke kinderen gezamenlijke trekjes hebben, en natuurlijk het jongste broertje voor het eerst te ontmoeten.

broertjes spelen en lachen in de duinen

De jongens hadden een bal meegenomen, en er werd dan ook uiteraard gevoetbald op het strand. Ik was in het bijzonder onder de indruk van de energie en techniek van de elegante oma van de kinderen. De zee was nog niet koud, en de kinderen hebben mooie schelpjes voor haar gezocht en met hun voeten in het water gelopen. Dit is altijd een pittoresk gezicht, maar nog extra poëtisch bij zonsondergang.

Ik vind het mooi hoe gevarieerd onze familie fotoshoot is geworden. Er zijn foto’s van de familie, individuele portretten vol karakter en veel lifestyle reportage opnames. Hier zijn enkele foto’s, en ik hoop dat jullie ze leuk vinden.

fotoshoot-strand-OlgaRookPhotography-3 fotoshoot-strand-OlgaRookPhotography-2 fotoshoot-strand-OlgaRookPhotography-5 fotoshoot-strand-OlgaRookPhotography-4 fotoshoot-strand-OlgaRookPhotography-6 fotoshoot-strand-OlgaRookPhotography-8 fotoshoot-strand-OlgaRookPhotography-9 fotoshoot-strand-OlgaRookPhotography-10 fotoshoot-strand-OlgaRookPhotography-7 fotoshoot-strand-OlgaRookPhotography-11 fotoshoot-strand-OlgaRookPhotography-12 fotoshoot-strand-OlgaRookPhotography-13fotoshoot-strand-OlgaRookPhotography-28 fotoshoot-strand-OlgaRookPhotography-29 fotoshoot-strand-OlgaRookPhotography-15 fotoshoot-strand-OlgaRookPhotography-16 fotoshoot-strand-OlgaRookPhotography-30 fotoshoot-strand-OlgaRookPhotography-19 fotoshoot-strand-OlgaRookPhotography-18 fotoshoot-strand-OlgaRookPhotography-17 fotoshoot-strand-OlgaRookPhotography-22 fotoshoot-strand-OlgaRookPhotography-20 fotoshoot-strand-OlgaRookPhotography-24 fotoshoot-strand-OlgaRookPhotography-25 fotoshoot-strand-OlgaRookPhotography-26fotoshoot-strand-OlgaRookPhotography-21 fotoshoot-strand-OlgaRookPhotography-27

Van harte bedankt voor deze fantastische fotoshoot!

Heb je ook zin in een leuke familiefotosessie? Het jaargetijde maakt niet uit, het zijn de mensen die het vrolijk maken. Kijk eens naar mijn pagina over gezins- en kinderfotografie en laat me van jou horen.