Janine’s fotosessie in Rotterdam

Janine is een jonge zakenvrouw. Ze was op zoek naar professionele foto’s voor haar website, en wilde ook nieuwe leuke portretten laten maken voor zichzelf en om aan haar familie cadeau te geven.

Ik combineer vaker zakelijke en persoonlijke portretfotografie in een fotosessie, en zoek altijd van tevoren uit, wat je wilt uitstralen en welk resultaat je wilt bereiken. Janine is een actieve, energieke persoon met een voorkeur aan een fotoshoot buiten, in ontspannen sfeer met natuurelementen daaromheen. We hebben het park bij de Euromast in Rotterdam gekozen als locatie, omdat het goed bij ons concept paste.

jonge zakenvrouw met een vriendelijk glimlach

In het begin hebben we een serie zakelijke portretten gemaakt met een aantal achtergronden, kledingwisselingen, en kapsels. Het is fijn om afwisseling in stijl en stemming te hebben. Een beetje wind buiten kan dynamiek aan een portret toevoegen, en met Janine’s lange haren werkte dat heel mooi.

zakelijke-fotoshoot-rotterdam-2 zakelijke-fotoshoot-rotterdam-3 zakelijke-fotoshoot-rotterdam-4

Nadat we met de zakenportretten klaar waren, gingen we door met privéportretten. Ik ben zeer te spreken over Janine’s natuurlijke stijl en haar zonnige glimlach, en hoop dat je deze foto’s leuk zal vinden.

fotoshoot-rotterdam-7 fotoshoot-rotterdam-8 fotoshoot-rotterdam-6 fotoshoot-rotterdam-5 fotoshoot-rotterdam-1 fotoshoot-rotterdam-2 fotoshoot-rotterdam-3 fotoshoot-rotterdam-4 fotoshoot-rotterdam-9 fotoshoot-rotterdam-11

Janine’s vrolijke en levendige persoonlijkheid maakte onze fotosessie voor mij een groot plezier. Dank je wel voor de geslaagde dag, Janine!

Heb je interesse in een fotoshoot? Bekijk dan mijn portretfotografie portfolio en laat me van jou horen!