Doopfotografie in Nijmegen

Ik vind het altijd leuk om doop te fotograferen, en ging met veel plezier naar Nijmegen om de speciale dag van de kleine Nicky Jr. vast te leggen. Zijn doop vond plaats in de St. Antonius Abtkerk, en er kwamen veel familieleden en vrienden langs om dit bijzondere moment met elkaar te vieren. Het was een genoegen om Nicky met zijn gelukkige en trotse vader Nicky Sr. en zijn stralende beeldschone moeder Diana te zien. Er is zoveel liefde in dit gezin, en de ogen van de baby Nicky zijn vol vertrouwen in de wereld.

Doop van een baby jongen in Nijmegen bij Sint Antonius Abtkerk

Nicky’s peetouders zijn mijn vaste klanten, net als enkele gasten, en het was erg leuk om op deze mooie dag zoveel bekende gezichten te zien. De ceremonie was prachtig, en er heerste een sfeer die warm en plechtig tegelijk was.

Hier is een selectie van foto’s uit de doopreportage.

doopsel-reportage-nijmegen-2 doopsel-reportage-nijmegen-4 doopsel-reportage-nijmegen-3 doopsel-reportage-nijmegen-5doopsel-reportage-nijmegen-22 doopsel-reportage-nijmegen-6 doopsel-reportage-nijmegen-7 doopsel-reportage-nijmegen-8 doopsel-reportage-nijmegen-10doopsel-reportage-nijmegen-9 doopsel-reportage-nijmegen-11 doopsel-reportage-nijmegen-12 doopsel-reportage-nijmegen-13 doopsel-reportage-nijmegen-14 doopsel-reportage-nijmegen-17 doopsel-reportage-nijmegen-16 doopsel-reportage-nijmegen-15doopsel-reportage-nijmegen-18

Ik ben ook van plan om een aparte post te maken met enkele momenten van het fantastisch gezellige feest, dat de familie na de kerk heeft gevierd. Blijf het volgen!

Heb je interesse in een familiefotoshoot of event reportage, zoals doopsel, eerste communie of een kinderfeest? Check mijn familiefotografie portfolio en bel me om over je wensen te praten.