Familiefeest om doop te vieren in Nijmegen

In mijn vorige post heb ik foto’s laten zien uit de mooie doopreportage van de kleine Nicky Jr. in Nijmegen. Zoals beloofd, wil ik nu ook wat leuke momenten delen uit het familiefeest daarna. Na de doopceremonie verzamelden familieleden en vrienden zich bij een partycentrum in Wijchen om deze bijzondere dag verder te vieren. En wat een bruisend feest is het geworden! De gelukkige en stijlvolle volwassenen genoten zichtbaar van elkaars leuke gezelschap, dansten, en hadden veel lol. En de kinderen hebben zo’n geweldige tijd gehad; ze konden uitgebreid spelen, dansen, schilderen, een schmink op hun gezicht krijgen, suikerspin eten, en nog veel meer.

familiefeest bij een partycentrum

familiefeest-reportage-2 familiefeest-reportage-13 familiefeest-reportage-15familiefeest-reportage-17familiefeest-reportage-18familiefeest-reportage-4 familiefeest-reportage-7familiefeest-reportage-12familiefeest-reportage-6 familiefeest-reportage-5familiefeest-reportagefamiliefeest-reportage-3

Wat een fantastische dag voor iedereen om te onthouden! Ik heb ervan genoten om er deel van uit te maken. Mijn grote dank aan Nicky Jr., Nicky Sr., Diana en iedereen!

Ben je op zoek naar een reportage van een bijzonder familie-evenement, zoals een doop, communie of een verjaardagsfeestje van een kind? Bekijk mijn familiefotografie pagina en deze blog voor meer voorbeelden van mijn werk, en laat me van jou horen.