Karakterportretten van kinderen in Den Haag

In mijn vorige posts vertelde ik over broertjes en jongens. Vandaag ga ik graag door met dit thema, en presenteer ik de kleine broertjes Tom en Coen.

De duinen en het strand van Scheveningen zijn ongetwijfeld een prachtige locatie voor familiefotografie. De zee inspireert het gevoel van vrijheid, en er is zoveel ruimte om te bewegen en te spelen. We hebben hier een uitgebreide familiefotoshoot gehouden, en het was heel leuk. De reportage daarvan is vrij onmogelijk in een enkele post samen te vatten. Vandaag laat ik daarom graag een serie foto’s met Tom en Coen zien. Dat zijn karakterportretten die in de wereld van de jongens spieken, en hun persoonlijkheid en de stemming van het moment vangen.

grappige foto van een kind

De strohoedjes die Tom en Coen dragen geven een nostalgisch element aan de foto’s. Het was een leuke verrassing voor mij, dat dit de jongens’ eigen keuze was geweest! Dit soort details voegen nog meer persoonlijkheid en authenticiteit aan hun portretten toe.

Tom en Coen zijn echt expressieve kerels! Ik hoop dat je deze foto’s ook zo leuk vind.

karakterportret-DenHaag-OlgaRookPhotography-5 karakterportret-DenHaag-OlgaRookPhotography-4 karakterportret-DenHaag-OlgaRookPhotography-3 kinderportret-DenHaag kinderfotoshoot-DenHaag kids-fotoshoot-DenHaag kinderfotosessie-DenHaag kinderportret-DenHaag-2 karakterportret-DenHaag karakterportret-DenHaag-OlgaRookPhotography-10 kinderfotoshoot-DenHaag-OlgaRookPhotography-8 karakterportret-DenHaag-OlgaRookPhotography-7

Dank jullie wel, jongens, voor de vrolijke tijd en de inspiratie!

Ben je op zoek naar een fotosessie voor je eigen kinderen? Bekijk mijn kinderfotografie portfolio, en bel me om over de ideeën te praten!