Fotosessie met kinderen in Delft

Yvette en Manon waren op zoek naar een bijzonder cadeau voor hun ouders’ bruiloftjubileum. Ze dachten aan een serie mooie natuurlijke portretten van de kleinkinderen, en ik ben het helemaal met ze eens dat dit een heel speciaal geschenk is.

Yvette’s gezin woont in de buurt van Delft, terwijl Manon en haar kinderen helemaal uit Duitsland moesten komen. Yvette had een mooie locatie in gedachten: het Delftse Hout, niet ver van hun huis. Het heeft een plas, een park en een bos, en is dus helemaal perfect voor een fotosessie buiten.

fotoshoot-DelftseHout

Het weerbericht zag er op de dag van de fotosessie niet zo goed uit. We hadden dus een back-up plan, en ook voldoende paraplu’s meegenomen. Als kinderen niet te klein zijn, kan een beetje regen zelfs leuk zijn voor de foto’s. Maar gelukkig werd het een mooie ochtend, en de kinderen hebben er volledig van kunnen genieten. Verstoppertje spelen in een veld met hoog gras, de parachuutjes van paardenbloemen wegblazen en gewoon rondrennen: dat soort momentjes worden kostbare herinneringen, en ik vond het geweldig om ze te vangen.

fotoshoot-DelftseHout-4fotoshoot-DelftseHout-22 fotoshoot-DelftseHout-2 fotoshoot-DelftseHout-5 fotoshoot-DelftseHout-6 fotoshoot-DelftseHout-7 fotoshoot-DelftseHout-8 fotoshoot-DelftseHout-9fotoshoot-DelftseHout-15 fotoshoot-DelftseHout-10 fotoshoot-DelftseHout-11 fotoshoot-DelftseHout-3 fotoshoot-DelftseHout-12 fotoshoot-DelftseHout-13 fotoshoot-DelftseHout-14 fotoshoot-DelftseHout-15 fotoshoot-DelftseHout-16 fotoshoot-DelftseHout-17 fotoshoot-DelftseHout-18 fotoshoot-DelftseHout-19

Uiteraard wilden we de grootouders een foto van alle kinderen samen presenteren, en het resultaat vind ik zeer geslaagd. Je kunt zien dat de kinderen ervan genieten om samen te zijn, dat ze barsten van vrolijke energie, en dat ze allemaal zichzelf zijn.

fotoshoot-DelftseHout-21

In de volgende post wil ik graag wat mooie individuele portretten uit deze fotoshoot delen.

Leer meer over mijn familie- en kinderfotografie.