Gezinsfotografie in Rotterdam: Jongensportretten in het park

In mijn vorige post presenteerde ik het verhaal van de tweelingbroertjes, en nu wil ik graag de portretten van hun oudere en jongere broers Sem en Bram delen.

een jongen met een paraplu

Onze fotosessie in het park in Rotterdam was een combinatie van vrolijke groepsfoto’s van het gezin en individuele portretten van de kinderen. Aan elke fotoshoot probeer ik wat dynamiek en variatie toe te voegen. Het wisselen van activiteiten en lekker wandelen zorgen ervoor dat het voor iedereen aangenaam en boeiend blijft. En daarnaast zoek ik ook steeds naar leuke achtergronden en goed licht (dat van ogenblik tot ogenblik kan veranderen). Ik schakelde steeds tussen de jongens. Soms stuurde ik ze een beetje aan, en soms legde ik een uitdrukking van het moment vast. Neem bijvoorbeeld Bram’s tevreden blik op de foto’s waar hij onder een paraplu staat: toen het ging regenen, pakte Bram als eerste de paraplu om zichzelf tegen regendruppels te beschermen.

Ik heb een serie portretten van zowel Sem als Bram gemaakt en vind het mooi, hoe deze foto’s het karakter en de verschillende stemming van de jongens weergeven. Het zijn echt natuurlijke en tijdloze portretten.

tiener-portret-Rotterdam familie-fotoshoot-regen-Rotterdam-2 tiener-portret-Rotterdam-4 kinderfotografie-Rotterdam-2 tiener-portret-Rotterdam-3 tiener-portret-Rotterdam-2 kinderfotografie-Rotterdam fotografie-broeders-Rotterdam

Het was een groot plezier om de jongens te fotograferen, en ik heb volop van deze familie fotoshoot genoten.

Vind je de stijl van deze foto’s leuk, en denk je aan een fotosessie voor je eigen gezin? Leer dan meer over mijn gezins- en kinderfotografie en email of bel me om jouw fotoshoot to plannen.