Vriendschap fotosessie in Antwerpen

Een fotosessie samen is een mooie manier om bijzondere banden te vieren, binnen de familie, als stel, tussen broers en zussen, of tussen vrienden.

Vandaag licht ik een fotosessie van twee prachtige dames en hartsvriendinnen in Antwerpen uit. Deze vriendschap kan je levenslang noemen, want de meisjes zijn al op de kleuterschool beste vrienden geworden! Decennia later wonen de dames relatief ver van elkaar (de ene in België en de andere in Nederland), maar hun vriendschap blijft zo warm als ooit.

Antwerpen-vriendschap-fotoshoot-OlgaRookPhotography

De fotoshoot was ingepland zodat de foto’s tegen de verjaardagen van de dames klaar zouden zijn (die verjaardagen liggen dichtbij elkaar). Onze locatie was een gezellig huis met een charmante tuin in de omgeving van Antwerpen.

We wisten dat het buiten koud kon worden, daarom hadden mijn fotomodellen wat warme en comfortabele outfits voorbereid die bij het jaargetij pasten. Ik vind hun stijl heel mooi. We kregen inderdaad regen, maar dat heeft het plezier niet verminderd. Een warm kopje thee op de veranda en in de tuin maakte het meteen sfeervol.

Antwerpen-vriendschap-fotoshoot-OlgaRookPhotography-3 Antwerpen-vriendschap-fotoshoot-OlgaRookPhotography-4Antwerpen-vriendschap-fotoshoot-OlgaRookPhotography-10Antwerpen-vriendschap-fotoshoot-OlgaRookPhotography-11 Antwerpen-vriendschap-fotoshoot-OlgaRookPhotography-9Antwerpen-vriendschap-fotoshoot-OlgaRookPhotography-2 Antwerpen-vriendschap-fotoshoot-OlgaRookPhotography-6 Antwerpen-vriendschap-fotoshoot-OlgaRookPhotography-15Antwerpen-vriendschap-fotoshoot-OlgaRookPhotography-8 Antwerpen-vriendschap-fotoshoot-OlgaRookPhotography-14 Antwerpen-vriendschap-fotoshoot-OlgaRookPhotography-12 Antwerpen-vriendschap-fotoshoot-OlgaRookPhotography-13 Antwerpen-vriendschap-fotoshoot-OlgaRookPhotography-7 Antwerpen-vriendschap-fotoshoot-OlgaRookPhotography-16 Antwerpen-vriendschap-fotoshoot-OlgaRookPhotography-17 Antwerpen-vriendschap-fotoshoot-OlgaRookPhotography-18 Antwerpen-vriendschap-fotoshoot-OlgaRookPhotography-19 Antwerpen-vriendschap-fotoshoot-OlgaRookPhotography-20

In mijn ervaring kan het wisselen van outfits een behoorlijke “fun factor” aan een damesfotoshoot toevoegen, en als je meerdere dames heb, dan wordt het al snel een soort feestje! De dames hebben genoten van hun “meisjestijd” samen, en ik ook. Zulke mooie en elegante vrouwen zijn een plezier om te fotograferen. Maar het zijn niet alleen hun allure en stijl, die de foto’s bijzonder maken, maar vooral ook hun sterke band die je kan voelen.

Ware vriendschap is een zegen, dank jullie wel voor dit mooie voorbeeld daarvan, lieve dames!