Vrouwenportretten in Antwerpen

Mijn vorige post ging over een bijzondere vriendschapsreportage in Antwerpen. Mijn modellen waren twee prachtige en elegante dames, en we hebben in onze fotosessie uiteraard foto’s samen met soloportretten gecombineerd. De dames hadden een paar kledingkeuzes voor in de tuin en voor binnen voorbereid. Deze variatie van plaats en kleding heeft extra lol aan onze fotoshoot toegevoegd. Een echte “vrouwentijd” samen.

Hier zijn enkele portretten. De dames zijn fantastisch. Ze zijn niet alleen mooi, maar hebben ook zelfvertrouwen en hun eigen stijl.

portret-fotoshoot-Antwerpen_OlgaRook

portret-fotoshoot-Antwerpen-OlgaRook-2 portret-fotoshoot-Antwerpen-OlgaRook-3 portret-fotoshoot-Antwerpen-4 portret-fotoshoot-Antwerpen-5 portret-fotoshoot-Antwerpen-7 portret-fotoshoot-Antwerpen-6 portret-fotoshoot-Antwerpen-9 portret-fotoshoot-Antwerpen-8portret-fotoshoot-Antwerpen-10 portret-fotoshoot-Antwerpen-12 portret-fotoshoot-Antwerpen-11portret-fotoshoot-Antwerpen-15portret-fotoshoot-Antwerpen-13portret-fotoshoot-Antwerpen-14portret-fotoshoot-Antwerpen-16

Ik heb volop genoten van de creatieve tijd met de dames samen. Van harte bedankt!