Jeannette’s winter fotoshoot in Maastricht: deel 2

Vandaag wil ik meer foto’s delen uit Jeannette’s fotosessie in Maastricht.

fotoshoot-portret-maastricht-3

Een persoonlijke fotoshoot gaat er niet alleen om, weer te geven hoe iemand eruit ziet. Het is vooral ook een uitstekende gelegenheid om jezelf te uiten. En het is leuk om meer kanten van jezelf te laten zien: tenminste, als je een serie portretten wilt.

Daarom moedig ik mijn klanten altijd aan, om meer dan een outfit naar een portretsessie mee te nemen. Nog een kleur, stijl of accessoire gebruiken kan je helpen om meer over jezelf te vertellen. En het kan ook nog eens extra plezier aan het proces toevoegen!

Ik vind dat Jeannette’s warme vest heel mooi in het winterlandschap past, en goed het verband met de natuur laat zien. En ik was blij dat Jeannette ook haar sportkleding mee had genomen: deze foto’s laten haar sportieve en energieke kant zien. En dan nog een jurk voor wat fashion gevoel. Gelukkig was het op die dag warm genoeg zonder winterjas.fotoshoot-Maastricht-natuur-2fotoshoot-natuurgebied-maastricht-4fotoshoot-natuurgebied-maastricht-6fotoshoot-natuurgebied-maastricht-10fotoshoot-natuurgebied-maastricht-12fotoshoot-natuurgebied-maastricht-7fotoshoot-natuurgebied-maastricht-9fotoshoot-natuurgebied-maastrichtfotoshoot-portret-maastricht-2fotoshoot-sportief-maastricht-4 fotoshoot-sportief-maastricht fotoshoot-sportief-maastricht-3 fotoshoot-sportief-maastricht-2 fotoshoot-sportief-maastricht-1 fotoshoot-Maastricht-natuur-3 fotoshoot-Maastricht-natuur-4fotoshoot-Maastricht-natuur-5 fotoshoot-Maastricht-natuur-6 fotoshoot-Maastricht-natuur-8fotoshoot-portret-natuurgebied-maastricht fotoshoot-sportief-maastricht-5fotoshoot-portret-natuurgebied-maastricht-2 fotoshoot-portret-maastricht

We hebben veel plezier gehad tijdens de fotoshoot. Daarna gingen we samen bij een café lunchen, en kon ik toch de verleiding niet weerstaan om nog een foto van Jeannette te maken tegen een donkere muur met een lamppatroon. Ik houd van dat mysterieuze gloeiende-gezicht-effect.

Dank je wel voor een superleuke dag, lieve Jeannette, ik heb ervan genoten!