Saeed en Saeedeh: Een Romantische Fotoshoot in Rotterdam

Vandaag heb ik een mooie loveshoot fotosessie in Rotterdam te delen.

Saeed en Saeedeh komen oorspronkelijk uit Iran. Ze hebben elkaar tijdens hun studie ontmoet, en hun academische loopbaan had ze naar verschillende internationale locaties gebracht. Al meerdere jaren wonen en werken ze in Nederland. Dit mooie stel is langer dan tien jaar getrouwd, en het was de hoogste tijd voor een leuke fotosessie samen.

loveshoot-beloved-fotoshoot-Rotterdam-18

Saeed en Saeedeh wilden allebei wat herfstkleuren aan hun fotosessie toevoegen, dus zijn we ons fotoverhaal in het park naast de Euromast in Rotterdam begonnen. Het is prachtig om zulke liefdesband te zien, die ook door de tijd getest is. De naam Saeed en zijn vrouwelijke vorm Saeedeh betekent “gelukkig”, en je kan duidelijk zien dat dit stel veel geluk met elkaar heeft. Saeed ziet er sterk en beschermend uit, terwijl Saeedeh, een ware Perzische schoonheid, gracieus is en sereniteit en allure uitstraalt.

loveshoot-beloved-fotoshoot-Rotterdam loveshoot-beloved-fotoshoot-Rotterdam-4 loveshoot-beloved-fotoshoot-Rotterdam-3 loveshoot-beloved-fotoshoot-Rotterdam-5loveshoot-beloved-fotoshoot-Rotterdam-8 loveshoot-beloved-fotoshoot-Rotterdam-9loveshoot-beloved-fotoshoot-Rotterdam-7 loveshoot-beloved-fotoshoot-Rotterdam-11 loveshoot-beloved-fotoshoot-Rotterdam-10 loveshoot-beloved-fotoshoot-Rotterdam-2 loveshoot-beloved-fotoshoot-Rotterdam-12 loveshoot-beloved-fotoshoot-Rotterdam-13 loveshoot-beloved-fotoshoot-Rotterdam-14loveshoot-beloved-fotoshoot-Rotterdam-16

We maakten een prettige wandeling door het park en hebben van wat zon kunnen genieten voordat het ging regenen. We waren goed voorbereid voor het wisselvallige weer, en Saeedeh had een paraplu bij zich. Samen in de regen wandelen is al een romantisch moment op zichzelf, en ik vind de Eiffeltorenprent van de paraplu perfect bij deze scene passen.

loveshoot-beloved-fotoshoot-Rotterdam-17 loveshoot-beloved-fotoshoot-Rotterdam-18 loveshoot-beloved-fotoshoot-Rotterdam-19 loveshoot-beloved-fotoshoot-Rotterdam-20 loveshoot-beloved-fotoshoot-Rotterdam-21

Dit was het eerste deel van het verhaal, lees morgen het vervolg!