Saeed en Saeedeh: Rotterdam fotoshoot, romantisch en sfeervol

Hier komt het tweede deel van het prachtige loveshoot fotoverhaal van Saeed en Saeedeh in Rotterdam.

loveshoot-Rotterdam-beloved-fotoshoot-10

Onze fotosessie begon in het park, en we hadden zon en regen meegemaakt. Toen de regen te sterk werd, besloten we dat het tijd voor een kop koffie was geworden. We gingen naar een café, en ik kon het niet helpen om in deze nostalgische en cinematografische sfeer ook wat foto’s te maken. Het sterke contrast tussen licht en schaduw liet me aan de schilderijen van Edward Hopper denken.

Het bleek dat Saeedeh twee granaatappels mee had genomen – een krachtig, eeuwenoud symbool van liefde. Dat was perfect voor het verhaal. Plotseling mengden alle kleuren zich in een expressief palette dat zoveel zegt… Het symbolisme en de diepe emotionele band in deze portretten vind ik sprekend.

loveshoot-Rotterdam-beloved-fotoshoot loveshoot-Rotterdam-beloved-fotoshoot-2 loveshoot-Rotterdam-beloved-fotoshoot-4 loveshoot-Rotterdam-beloved-fotoshoot-3 loveshoot-Rotterdam-beloved-fotoshoot-5 loveshoot-Rotterdam-beloved-fotoshoot-7 loveshoot-Rotterdam-beloved-fotoshoot-6 loveshoot-Rotterdam-beloved-fotoshoot-8loveshoot-Rotterdam-beloved-fotoshoot-11loveshoot-Rotterdam-beloved-fotoshoot-9loveshoot-Rotterdam-beloved-fotoshoot-12 loveshoot-Rotterdam-beloved-fotoshoot-13 loveshoot-Rotterdam-beloved-fotoshoot-14 loveshoot-Rotterdam-beloved-fotoshoot-15 loveshoot-Rotterdam-beloved-fotoshoot-16 loveshoot-Rotterdam-beloved-fotoshoot-17 loveshoot-Rotterdam-beloved-fotoshoot-19loveshoot-Rotterdam-beloved-fotoshoot-20 loveshoot-Rotterdam-beloved-fotoshoot-21 loveshoot-Rotterdam-beloved-fotoshoot-23 loveshoot-Rotterdam-beloved-fotoshoot-24

Dit stel is prachtig en ik heb ervan genoten om hun fotograaf te zijn. Ik hoop dat ze zelf en later ook hun kinderen de bijzondere foto’s en het album zullen koesteren. Dank jullie wel, beste Saeed en Saeedeh!