Een gezellige novemberdag: Rotterdam gezinsfotoshoot

Zoals beloofd, is hier het tweede deel van de reportage van enkele weken geleden van Monique en haar gezin in Rotterdam.

Aan het begin van onze fotoshoot hebben de kinderen thuis gespeeld, en daarna gingen we wandelen in het Heemraadspark. We hadden net genoeg tijd om van de herfstkleuren en het zonnetje te genieten, voordat het echt grijs werd en hard ging regenen.

Fotoshoot-buiten-Rotterdam-fotograaf-OlgaRook-4

Na de wandeling in het park liepen we door naar een kinderspeeltuin. Tegen die tijd viel baby Elise in haar kinderwagentje in slaap, maar Sophie was nog vol energie, om van alle attracties van de speeltuin te genieten.

Ik ben heel blij met de foto’s van de meisjes, van de kinderen met hun ouders, en van het gezin samen. En gelukkig heb ik ook nog de kans gehad om enkele foto’s van Monique en Sjan samen te maken. Ze zijn namelijk zo’n mooi en romantisch stel!

Fotoshoot-buiten-Rotterdam-fotograaf-OlgaRook Fotoshoot-buiten-Rotterdam-fotograaf-OlgaRook-2 Fotoshoot-buiten-Rotterdam-fotograaf-OlgaRook-3 Fotoshoot-buiten-Rotterdam-fotograaf-OlgaRook-5 Fotoshoot-buiten-Rotterdam-fotograaf-OlgaRook-6 Fotoshoot-buiten-Rotterdam-fotograaf-OlgaRook-7 Fotoshoot-buiten-Rotterdam-fotograaf-OlgaRook-8 Fotoshoot-buiten-Rotterdam-fotograaf-OlgaRook-9 Fotoshoot-buiten-Rotterdam-fotograaf-OlgaRook-10 Fotoshoot-buiten-Rotterdam-fotograaf-OlgaRook-11 Fotoshoot-buiten-Rotterdam-fotograaf-OlgaRook-12 Fotoshoot-buiten-Rotterdam-fotograaf-OlgaRook-13 Fotoshoot-buiten-Rotterdam-fotograaf-OlgaRook-14 Fotoshoot-buiten-Rotterdam-fotograaf-OlgaRook-15 Fotoshoot-buiten-Rotterdam-fotograaf-OlgaRook-16 Fotoshoot-buiten-Rotterdam-fotograaf-OlgaRook-17 Fotoshoot-buiten-Rotterdam-fotograaf-OlgaRook-18 Fotoshoot-buiten-Rotterdam-fotograaf-OlgaRook-19 Fotoshoot-buiten-Rotterdam-fotograaf-OlgaRook-20 Fotoshoot-buiten-Rotterdam-fotograaf-OlgaRook-21 Fotoshoot-buiten-Rotterdam-fotograaf-OlgaRook-22 Fotoshoot-buiten-Rotterdam-fotograaf-OlgaRook-23 Fotoshoot-buiten-Rotterdam-fotograaf-OlgaRook-24 Fotoshoot-buiten-Rotterdam-fotograaf-OlgaRook-25 Fotoshoot-buiten-Rotterdam-fotograaf-OlgaRook-26 Fotoshoot-buiten-Rotterdam-fotograaf-OlgaRook-27 Fotoshoot-buiten-Rotterdam-fotograaf-OlgaRook-28 Fotoshoot-buiten-Rotterdam-fotograaf-OlgaRook-29 Fotoshoot-buiten-Rotterdam-fotograaf-OlgaRook-30 Fotoshoot-buiten-Rotterdam-fotograaf-OlgaRook-31 Fotoshoot-buiten-Rotterdam-fotograaf-OlgaRook-32 Fotoshoot-buiten-Rotterdam-fotograaf-OlgaRook-33 Fotoshoot-buiten-Rotterdam-fotograaf-OlgaRook-34

Ik genoot enorm van de fotosessie met dit geweldige gezin, en ik ben trots op de foto’s. Het is een fotoverhaal geworden vol gelach, geluk en sprankelende ogen, maar het is ook tijdloos en nostalgisch. Ook bevat het veel kleine details van het huis, waarin het gezin nu woont, en van de straat en het park waar ze vaak wandelen. Als de meisjes later groot worden, zal dit ze helpen om de sfeer van hun kinderjaren terug te voelen.

Dank jullie wel voor deze fantastische dag, beste Monique, Sjan, Sophie en Elise!