Fotoshoot op het strand: Gezinsfotografie in Wassenaar

Vandaag deel ik graag enkele foto’s uit een fantastische gezinsfotosessie op het strand. Ik heb een zwakte voor familietradities en ben een groot voorstander van jaarlijkse gezinsreportages en kerstfoto’s. Dit soort reportages zijn gebruikelijk bij mijn expat klanten, en ik zou het fijn vinden als meer Nederlandse gezinnen deze traditie zouden overnemen. Regelmatige fotosessies zijn namelijk geweldig in het laten zien hoe de kinderen groeien en hoe hun karakters zich ontwikkelen.

fotoshoot-gezin-strand-Wassenaar-fotograaf-OlgaRook-3

Zanya en haar mooie gezin zijn expats in Rotterdam. De afgelopen jaren hebben we al wat leuke parken in Rotterdam als locatie gebruikt. Dit keer, ook omdat hun jongste dochtertje wat ouder is geworden, dacht Zanya aan een heel andere locatie, mogelijk verder weg, bijvoorbeeld, bij de zee. Dit keer hebben we onze fotosessie op het strand in Wassenaar en het nabije Hout gedaan.

We zijn vroeg in de ochtend naar Wassenaar gekomen en hebben het strand helemaal voor onszelf gehad. Een fotoshoot bij de zee is niet alleen in de zomer leuk om te doen: de herfst heeft zo zijn eigen poëzie. Op het strand kan je vrijwel altijd wat wind verwachten, en juist daarom heb je bij de zee vaak betere kans om droog te blijven als het overal regent. Dat was ook het geval op de dag van onze fotosessie: we hebben een aangename ochtend gehad, en een paar kilometers verder was het een regendag.

We hebben eerst langs het strand en daarna ook in het bos gewandeld. Sophia en Emma hadden genoeg ruimte om te spelen en lol te hebben. Sophia wordt al een groot meisje met grote ideeën: ze wil chef worden in een pastarestaurant, en niet zomaar ergens, maar in Parijs! Wow, ik was echt onder de indruk!

fotoshoot-gezin-strand-Wassenaar-fotograaf-OlgaRook-4 fotoshoot-gezin-strand-Wassenaar-fotograaf-OlgaRook-2 fotoshoot-gezin-strand-Wassenaar-fotograaf-OlgaRook-8fotoshoot-gezin-strand-Wassenaar-fotograaf-OlgaRook-9fotoshoot-gezin-strand-Wassenaar-fotograaf-OlgaRook-11 fotoshoot-gezin-strand-Wassenaar-fotograaf-OlgaRook-7fotoshoot-gezin-strand-Wassenaar-fotograaf-OlgaRook-10 fotoshoot-gezin-strand-Wassenaar-fotograaf-OlgaRook-12 fotoshoot-gezin-strand-Wassenaar-fotograaf-OlgaRook-13 fotoshoot-gezin-strand-Wassenaar-fotograaf-OlgaRook-14 fotoshoot-gezin-strand-Wassenaar-fotograaf-OlgaRook-15 fotoshoot-gezin-strand-Wassenaar-fotograaf-OlgaRook-16fotoshoot-gezin-strand-Wassenaar-fotograaf-OlgaRook-5 fotoshoot-gezin-strand-Wassenaar-fotograaf-OlgaRook-6 fotoshoot-gezin-strand-Wassenaar-fotograaf-OlgaRook fotoshoot-gezin-strand-Wassenaar-fotograaf-OlgaRook-17 fotoshoot-gezin-strand-Wassenaar-fotograaf-OlgaRook-18 fotoshoot-gezin-strand-Wassenaar-fotograaf-OlgaRook-19 fotoshoot-gezin-strand-Wassenaar-fotograaf-OlgaRook-22 fotoshoot-gezin-strand-Wassenaar-fotograaf-OlgaRook-20 fotoshoot-gezin-strand-Wassenaar-fotograaf-OlgaRook-21 fotoshoot-gezin-strand-Wassenaar-fotograaf-OlgaRook-23 fotoshoot-gezin-strand-Wassenaar-fotograaf-OlgaRook-24 fotoshoot-gezin-strand-Wassenaar-fotograaf-OlgaRook-25 fotoshoot-gezin-strand-Wassenaar-fotograaf-OlgaRook-26 fotoshoot-gezin-strand-Wassenaar-fotograaf-OlgaRook-28 fotoshoot-gezin-strand-Wassenaar-fotograaf-OlgaRook-27 fotoshoot-gezin-strand-Wassenaar-fotograaf-OlgaRook-31 fotoshoot-gezin-strand-Wassenaar-fotograaf-OlgaRook-30 fotoshoot-gezin-strand-Wassenaar-fotograaf-OlgaRook-29 fotoshoot-gezin-strand-Wassenaar-fotograaf-OlgaRook-32

Ik had de gelegenheid om een verzameling kostbare gezinsmomenten te vangen, de emotionele band tussen de zusjes en tussen de kinderen en de ouders, maar ook prachtige individuele portretten en mooie foto’s van het stel samen. Dat was een bijzondere dag van een fantastisch gezin, en de foto’s zullen blijven!