Doopfotografie in Apeldoorn: Nicky’s dag

Doopfotografie is een prachtig genre dat familieportretten, event-reportage en een mooie plechtigheid omvat. Ik was dan ook heel blij toen Mariesa mij had gevraagd om een doopreportage van haar kleine zoontje in de prachtige Mariakerk te Apeldoorn te maken.

De reportage van deze gebeurtenis begon in de ochtend met foto’s van baby Nicky thuis, samen met al zijn familie die zich voor zijn speciale dag had verzameld. Het was een warme zomerse dag, en gelukkig was de achtertuin groot genoeg om alle soorten groepsportretten te maken. Ik ben heel blij met de foto’s van de charmante kleine Nicky samen met zijn ouders, grootouders, peetouders en iedereen: ze laten duidelijk al de liefde en het plezier van samen zijn zien.

doopfotografie-apeldoorn-OlgaRook-8

Kijk eens naar Nicky’s vrolijke lach! Het was ook leuk om Nicky samen met zijn oudere broer Alain in beeld te brengen. Alain houdt heel veel van zijn babybroertje en speelt graag met hem. Hij was ook heel blij met Nicky’s dag. Ik vind de foto’s van de broertjes samen heel mooi: zo puur en tijdloos, ze vangen de jongetjes zoals ze nu zijn, met hun karakter en hun speciale band. Ook de portretten van Alain met zijn vader en beeldschone moeder zijn heel bijzonder.

doopfotografie-apeldoorn-OlgaRook-3 doopfotografie-apeldoorn-OlgaRook-4 doopfotografie-apeldoorn-OlgaRook-13 doopfotografie-apeldoorn-OlgaRook-12 doopfotografie-apeldoorn-OlgaRook-7doopfotografie-apeldoorn-OlgaRook-6doopfotografie-apeldoorn-OlgaRook-9doopfotografie-apeldoorn-OlgaRook-5 doopfotografie-apeldoorn-OlgaRook-2 doopfotografie-apeldoorn-OlgaRook-11 doopfotografie-apeldoorn-OlgaRook-1 doopfotografie-apeldoorn-OlgaRook-10 doopfotografie-apeldoorn-OlgaRook doopfotografie-reportage doopfotografie-apeldoorn-OlgaRook-16 doopfotografie-apeldoorn-OlgaRook-17 doopfotografie-apeldoorn-OlgaRook-14doopfotografie-apeldoorn-OlgaRook-15

Na het familiemoment samen reden we naar de Mariakerk. Ik heb al eerder reportages in deze mooie kerk gemaakt, en wist dat een doop hier prachtig zou zijn. Het was dan ook zeer prettig om hier, op Nicky’s grote dag, zoveel van zijn familieleden en vrienden te zien.

Nicky’s ouders zijn bevriend met mijn andere superleuke klanten uit Apeldoorn, en het gaf me een fijn gevoel van verbondenheid, om al deze prachtige gezinnen hier opnieuw te ontmoeten. De doopceremonie was heel sierlijk, met een feestje na afloop ervan.

doopfotografie-apeldoorndoopfotografie-apeldoorn-OlgaRook-19 doopreportage doopfotografie-apeldoorn-2 doopfotografie-moments doopreportage-1 doopfotografie-apeldoorn-OlgaRook-18 doop-mariakerk-apeldoornIk voel met vereerd om voor mijn klanten dit soort bijzondere momenten uit hun leven te mogen documenteren, en ik heb volop van deze doopreportage genoten!