Bethany’s Grote dag: Eerste Communie Fotoreportage in Apeldoorn

Vandaag deel ik graag enkele foto’s uit een prachtige eerste communie reportage in Apeldoorn.

Ik heb Bethany voor het eerst ontmoet toen ze vier jaar oud was, en nu was het voor haar de grote dag van haar eerste communie.

communie-fotografie-apeldoorn-OlgaRook

De reportage begon met Bethany’s voorbereidingen op de ceremonie: de momenten die de meeste meisjes van elke leeftijd zo spannend vinden. Bethany is zo’n prachtig mooi en stralend meisje: met haar fantastische jurk leek ze wel een prinses.

Het gezin zag er bijzonder stijlvol uit. Kijk eens naar Bethany’s zusje Mienie: op die dag moest ze een bandage om haar voetje dragen, maar ze bleef desondanks zo chic en gracieus. De kleine broer Wim was een echte dandy. Zelfs hondje Simba droeg een elegante stropdas!

communie-fotografie-apeldoorn-OlgaRook-4 communie-fotografie-apeldoorn-OlgaRook-5 communie-fotografie-apeldoorn-OlgaRook-6 communie-fotografie-apeldoorn-OlgaRook-7 communie-fotografie-apeldoorn-OlgaRook-8 communie-fotografie-apeldoorn-OlgaRook-3 communie-fotografie-apeldoorn-OlgaRook-2 communie-fotografie-apeldoorn-OlgaRook-9 communie-fotografie-apeldoorn-OlgaRook-10communie-fotografie-apeldoorn-OlgaRook-11 communie-fotografie-apeldoorn-OlgaRook-12 communie-fotografie-apeldoorn-OlgaRook-13 communie-fotografie-apeldoorn-OlgaRook-20 communie-fotografie-apeldoorn-OlgaRook-21

Voordat we naar de kerk gingen, werd Bethany door haar familie en vrienden begroet, en maakten we vrolijke familiefoto’s in de tuin. Wat een supergezellige familie!

Hier is een van de leuke momenten in de tuin: de kinderen in een kleine Ferrari met de trotse Wim achter het stuur.

communie-fotografie-apeldoorn-OlgaRook-17 communie-fotografie-apeldoorn-OlgaRook-18

We maakten ook een aantal soloportretten van Bethany in tuin en ook in de stallen. Bethany is al sinds jonge leeftijd een echte jockey, en het is heel mooi en indrukwekkend om te zien, hoe dit prinsesje met paarden omgaat: zo lief maar ook zo zelfverzekerd.

communie-fotografie-apeldoorn-OlgaRook-14 communie-fotografie-apeldoorn-OlgaRook-15 communie-fotografie-apeldoorn-OlgaRook-16

De ceremonie van de eerste communie vond plaats in de prachtige Mariakerk in Apeldoorn. Het was op die zondag een grote dag voor meerdere kinderen, en de kerk zat dan ook vol met een enthousiast publiek. De ceremonie was mooi, niet alleen plechtig maar ook vrolijk: de kinderen en later ook de families hebben samen gezongen. Na de dienst stapten Bethany en de kinderen in een witte limousine, en was het tijd voor een feest!

communie-fotografie-apeldoorn-OlgaRook-28communie-fotografie-apeldoorn-OlgaRook-19 communie-fotografie-apeldoorn-OlgaRook-22 communie-fotografie-apeldoorn-OlgaRook-23 communie-fotografie-apeldoorn-OlgaRook-24 communie-fotografie-apeldoorn-OlgaRook-25 communie-fotografie-apeldoorn-OlgaRook-26 communie-fotografie-apeldoorn-OlgaRook-27

Het was een hele bijzondere dag en ik heb veel plezier beleefd aan het fotograferen van Bethany en haar geweldige familie!