Kinderfotografie in regio Gent: Giulia

Zoals beloofd is hier een aparte post over Giulia, de jongste telg uit een fantastisch Belgisch gezin, waarvan ik al jarenlang het voorrecht heb om ze in beeld te mogen brengen.

fine art kinderportret vanuit een fotoshoot aan huis

De laatste keer dat ik Giulia voor mijn lens had, was ze nog een lieve baby van een half jaar oud. Na drie jaar was ze inmiddels tot een leuk jong dametje uitgegroeid. Haar observerend, kon ik gezamenlijke trekjes tussen Giulia en haar oudere zussen Emilia en Luisa ontdekken, maar ook dat Giulia duidelijk haar eigen karakter heeft. Net zoals haar zusjes en haar broer was ze een feest om te fotograferen. Dit keer was ze niet mijn officiële model, maar het was onmogelijk om haar niet af en toe te bekijken. Voor al deze multitasking werd ik beloond met een reeks sprekende uitdrukkingen: van vrolijke en grappige tot dromerige en peinzende. Hier zijn enkele van deze momenten.

vrolijke en spontane fotoshoot van een kind vrolijke kinderfotografie artistieke kinderportret aan huis journalistieke fotoshoot kinderen aan huis lifestyle familiefotografie spontante en vrolijke lifestyle fotoshoot van een gezin vrolijke kinderportret natuurlijke en dromerige kinderportret: fine art fotografie van je kind natuurlijke en dromerige fine art kinderfotografie natuurlijke en dromerige fine art kinderfotografie: portret van een klein meisje portret van een klein meisje

Het is een plezier en een eer om familieportretten voor mijn klanten te maken en hun kinderen van fotoshoot naar fotoshoot te zien opgroeien. Ik ben dankbaar voor deze bijzondere ervaring, en geniet er elke keer enorm van. Dank je wel, lieve Giulia – en het hele gezin – voor jullie vertrouwen!

Lees meer over mijn diensten als kinderfotograaf. Ik werk vanuit Rotterdam en bied fotoshoots in geheel Nederland en België.