Gelukkig 2017!

happynewyear2017Beste vrienden en volgers,

Het nieuwe jaar staat voor de deur, en ik wil mijn liefde naar jullie sturen.

In het afgelopen jaar had ik het geluk en de eer om geweldige mensen en families te fotograferen en bijzondere herinneringen en fotokunst voor ze te creëren. Mijn kennis delen via persoonlijke workshops en fotografie-coaching is ook iets waarvan ik ontzettend geniet. Ik ontmoet graag nieuwe mensen, leer van ze en maak nieuwe vrienden. En ik ben dan ook altijd superblij dat ik mijn klanten regelmatig terug zie. Mijn klanten zijn gewoon de besten – de prettigste, warmste, creatiefste en meest stijlvolle mensen!

Ik had de eer om de zilveren prijs bij het MIFA te winnen (Moscow Photo Awards, Fine Art categorie), kreeg ik een eervolle vermelding bij de IPA (International Photo Awards), en drie nominaties bij de Black and White Spider Awards. De foto’s van de MIFA winnaars worden gedurende een jaar op verschillende locaties geëxposeerd: alleen en samen met het werk van de IPA winnaars. Mijn andere foto’s reisden naar de Berlin Foto Biennale en naar de Parallax Art Fair in Londen. In Berlijn en Londen heb ik fantastische collega’s kunstenaars leren kennen, nieuwe vrienden gemaakt en veel inspiratie gekregen.

Ik ben trots dat mijn “Portals” project recent werd uitgelicht op de Dodho magazine website. Het was leuk om mijn werk te zien in de Berlin Foto Biënnale catalogus gedrukt door de beroemde uitgeverij Kehrer. Dit jaar werd ook de catalogus van de Hariban Awards 2015 gedrukt, en dat is echt heel bijzonder: een limited edition van 80 exemplaren, handgedrukt op Japans Gampi & Mitsumata rijstpapier, met traditionele Japanse boekbinding. Zo’n boekje is een klein kunstwerk op zich. Het was ook gaaf om mijn foto’s op 4 boekkaften te zien: een detectiveroman, een liefdesroman, een thriller en een poëziebundel!

Ik ben vol met ideeën en kijk uit naar een nieuw jaar en nieuwe uitdagingen! Van harte bedankt voor alle steun en inspiratie!

Ik wens jullie en jullie families een gezond, vrolijk en succesvol jaar 2017 toe!

Olga