Een bijzonder verjaardagscadeau: Fotosessie Capelle aan den IJssel en Kop van Zuid

Astrid wilde haar man Niels een bijzonder geschenk voor zijn vijftigste verjaardag geven – iets namens haarzelf en hun zoon Fabian, dat heel persoonlijk, uniek en blijvend zou zijn. En wat was dan persoonlijker dan een aantal op maat gemaakte portretten? Astrid dacht zelfs groter dan dat: Laten we Niels verrassen met een heus fotoboek met een heel verhaal! Uiteraard moest zo’n verrassing geheim gehouden worden.

fotoshoot van moeder, zoon en hondje in Capelle aan den IJssel

Ik vond het geweldig om aan dit bijzondere verjaardagscadeau mee te mogen werken. We hebben onze reportage ruim van tevoren gepland, en besloten om meerdere symbolische locaties in de reportage te combineren. We begonnen in Capelle aan den IJssel, waar het gezin woont. Astrid en Fabian maakten een wandeling op de dijk met Puck, de meest vrolijke en enthousiaste teckel. Daarna reden we door naar Rotterdam, om op de Kop van Zuid rond te lopen – een wijk die trendy en nostalgisch tegelijk is. Astrid had het briljante idee om een antieke koffer mee te nemen. Dat was de perfecte accessoire voor deze locatie, en inspireerde ons tot enkele foto’s in een bij de kade passende retro-stijl.

gezinsreportage in Capelle aan den IJssel: moeder en zoon op de dijk met een uitzicht op Algerabrug portret van een jongen met een hond portret van een gezin met een hondje retro-stijl fotoshoot Capelle aan den IJssel Fabian: portret van een zestienjarige jongen foto van een jongen met zijn vader's Porsche Op Erasmusbrug in Rotterdam een gezinsfotosessie in de stad: moeder en zoon in Rotterdam fotosessie Kop van Zuid familiereportage en gezinsportret bij Erasmusbrug fotoshoot bij Hotel New York in Rotterdam fotoshoot-capelle-rotterdam-13 portret van moeder en zoon in Rotterdam foto van moeder en zoon in Rotterdam vintage stijl gezinsportret bij Hotel New York vintage stijl portret Kop van Zuid vintage stijl gezinsportret bij Hotel New York vintage-achtig portret van een jongen in de buurt van Hotel New York in Rotterdam vintage-achtig portret van een elegante dame in Rotterdam portret van moeder en zoon op Kop van Zuid modern portret van stijlvolle moeder en zoon in de stad vrolijk portret van een jongen portret van moeder en zoon op Kop van Zuid

Na al de pret buiten gingen we bij een café naar binnen voor een kopje thee. Ook daar heb ik enkele foto’s gemaakt. De retro-sfeer met scherp licht en sterk contrast deden me aan de schilderijen van Edward Hopper denken. Ik maakte daar een aantal mooie portretten van Fabian. Hij is nu zestien: de nostalgische sfeer van het café was perfect voor deze nostalgische leeftijd vol beloftes en inspiratie.

Klassiek en nostalgisch portret van een jongen in een cafe Klassiek en nostalgisch portret van een jongen in een cafe Klassiek en nostalgisch portret van een jongen in een cafe nostalgisch portret van moeder en zoon in een cafe portret van een jongen voor de spiegel portret van een elegante dame voor een spiegel vrolijk portret van moeder en zoon in een cafe

Astrid en Fabian zijn geweldige fotomodellen, en onze reportage was heel leuk. Ik wil Niels van harte met zijn verjaardag feliciteren, en met zijn fantastische, liefdevolle en creatieve vrouw en zoon! Veel plezier op het feest en geniet van je album!

Op zoek naar een bijzondere fotosessie? Bekijk mijn portfolio en leer meer over mijn diensten als professionele portret-, familie- en kinderfotograaf. Ik werk vanuit regio Rotterdam en ben beschikbaar voor fotoshoots in geheel Nederland en België.