Lenteparadijs: Kinderfotoshoot Rotterdam

Mariëlle was op zoek naar een bijzonder cadeau voor het jubileum van haar man — en is er iets unieker dan artistieke en emotionele portretten van je eigen kinderen? Mariëlle en Arjen hebben drie fantastische kids: Daniël, die net 11 is geworden, en de 7-jarige tweeling Félice en Frédérique.

We hadden onze fotosessie op een zonnige lenteochtend in het Arboretum Trompenburg in Rotterdam. De tuin was een symfonie van bloesems, bloemen en kleuren! We konden niet genoeg krijgen van de prachtige decors: vrolijk en puur, magisch en romantisch lieten ze de verschillende kanten van de persoonlijkheid van elke kind tot uiting komen. Deze betoverende omgeving gaf de foto’s een schilderachtig gevoel, en de reportage doet me bijna aan het werk van de Pre-Raphaelieten denken.

We liepen eerst een klein rondje door het park met Félice. Félice speelt hockey, is dol op paarden en houdt van de kleur roze. Wat heeft ze een serene en tegelijkertijd zelfbewuste blik!

Lente fotoshoot met kinderen in een park in Rotterdam. Portret van een meisje tegen de roze achtergrond van rhododendrons.

Schilderachtig fotoportret van een klein meisje bij een camelia boom.

Romantisch portret van een sereen meisje bij een groene boom. Sprookjesachtig kinderfotografie: een meisje bij een pittoreske boom. Romantisch en mysterieus portret van een klein meisje met een lief en iets droevig blik. Zonnige portret van een klein meisje tussen de bloemen. Portret van een klein meisje.

En hier zijn enkele portretten van Frédérique. Net als haar zusje is ze sportief; ze houdt ook van piano spelen en van de kleur blauw. Frédérique heeft een expressieve blik en een mooie ondeugende glans in haar ogen.

Portret van een klein meisje in een park bij rhododendrons. De kleuren van het beeld geven het gevoel van een schilderij met waterverf. Klassiek en dromerig portret van een lief lachend meisje in een tuin. Sprookjesachtige fotosessie met een klein meisje in een tuin. Ze ziet weg te dromen bij een boom. De tuin lijkt wel een sprookjesbos. Portret van een klein meisje in een park. Portret van een klein dromerig meisje in een bos. Portret van een klein meisje in de schaduw onder een camelia boom. Portret van een lief en dapper kijkend klein meisje in een park.

Het is grappig dat de meisjes soms zichzelf en hun zusje door elkaar haalden, toen ze hun foto’s voor het eerst bekeken. Voor mij was het verschil in hun karakter al na een minuutje kletsen heel duidelijk, en uitstekend in de foto’s terug te zien.

Ontmoet nu hun knappe grote broer Daniël, die geduldig op zijn divazusjes had gewacht. Daniël houdt ook van sport en is goed in wiskunde. Dat is belangrijk, omdat hij later architect wil worden!

Klassieke en romantische foto van een knap jongetje bij een groene boom. Portret van een lachend jongetje in een park. Romantisch portret van een jongetje in een park bij een boom. Natuurlijk portret van een jongetje met een lief en open blik. Foto van een jongetje op een boomstam. Sfeervol kinderportret in een park. Portret van een lachend dromerig jongetje in een bos of een park.

Met de foto’s uit deze fotosessie hebben we een mooie album gemaakt, en een prachtige collectie voor aan de muur samengesteld. Ik heb dan ook nog heel wat mooie foto’s te delen van de kinderen en het gezin samen. Het wordt vervolgd!

Bekijk mijn portfolio en leer meer over mijn diensten als professionele familie- en kinderfotograafIk werk vanuit regio Rotterdam en ben beschikbaar voor fotosessies in geheel Nederland en België.