Gelukkige 2016!

Happy2016

Beste vrienden,

Het jaar is bijna voorbij en ik wil jullie bedanken voor al jullie steun en inspiratie in het afgelopen jaar.

Ik hoop dat jullie een mooi jaar achter de rug hebben. Voor mij was dat zeker het geval: ik hou van mijn werk en op de een of andere manier heb ik altijd geluk met de leukste mensen en families! Het is fantastisch om de nieuwe mensen te leren kennen en om mijn oude klanten terug te zien met nieuwe kinderen, familiefeesten en allerlei persoonlijke projecten. Wat is het prettig om mensen gelukkig te mogen maken!

Zelf was ik in het afgelopen jaar druk bezig met mijn persoonlijke kunstprojecten. Ik wil dan ook met gepaste trots mijn prestaties van het afgelopen jaar met jullie delen 🙂

In 2015 nam ik deel aan meerdere groepstentoontstellingen: in New York City, Budapest, Rotterdam, Texas en Vermont. Mijn kinderportretten kregen een Juror’s Selection en een Honorable Mention bij het New York Center for Photographic Art. Ook waren er 2 Honourable mentions voor mijn “Portals” en “Florals” series bij de Fine Art Photography Awards 2015/2016 (FAPA).

In Kyoto, Japan, kreeg mijn “Portals” serie de Master Printer Award bij de Hariban Award 2015 van het Benrido Collotype Atelier (en ik kijk ernaar uit om mijn werken binnenkort te zien in een hele bijzondere uitgave die gedrukt zal worden door Benrido).

Ik was vereerd om tussen de genomineerden te zijn bij de Charles Dodgson Black and White Award, The 10th Black and White Spider Awards en The 7th Julia Margaret Cameron Award for Women Photographers. De jury van de Julia Margaret Cameron Award besloot daarnaast om mijn werk te exposeren op de komende Biennale van Fine Art Fotografie in Berlijn in oktober 2016.

Afgelopen September had ik met mijn “Portals” serie mijn eerste solo-expositie bij Sophie Maree in Den Haag. Daarna nam ik deel aan de Annual Dutch Art Fair in Amsterdam, waar ik uit 250 talentvolle kunstenaars de eerste prijs won: de AXA Art Talent Award (met een mooie 1000 euro geldprijs).

En als dat nog niet genoeg was, werd ook nog eens mijn kunstwerk in de “Zebra Monochrome” (Nr. 2) en “Shots” magazine (Nr. 127 en 129) gepubliceerd.

Dit jaar heeft mijn PhD promotor een jubileum, en er wordt een boek gemaakt ter ere van hem met een verzameling artikels over de Renaissancecultuur. Ik was uitgenodigd om er deel in te nemen en heb na veel jaren weer een wetenschappelijk artikel geschreven.

Zoals je kunt zien, was het voor mij een druk en vruchtbaar jaar! Ik bruis van de nieuwe ideeën voor het volgend jaar, en hoop voldoende tijd voor alles te kunnen vinden!

Nogmaals bedankt! Ik wens jullie en jullie geliefden een gezond en gelukkig 2016 toe: een jaar vol liefde, inspiratie en fun!

Hartelijke groet,

Olga