Portals Expositie en ADAF kunstbeurs Amsterdam

Beste vrienden,

Mijn soloexpositie van de “Portals” reeks bij Sophie Maree galerie in Den Haag was een success, en ik wil graag iedereen bedanken voor de aanwezigheid bij de opening en voor de belangstelling. Jullie enthousiaste reacties zijn werkelijk een grote inspiratie voor mij! Van harte bedankt!

expositie-OlgaRook expositie-DenHaag expositie-receptie fotoexpositie-DenHaag

Voor diegenen die niet bij de expositie konden zijn, maar mijn werk toch willen zien: jullie zijn zeer welkom bij de Annual Dutch Art Fair (ADAF) in het weekend van 26-27 september. Het wordt in Amsterdam gehouden bij de World Fashion Center. Ik ben te vinden bij stand 147 in de Blauwe Hal. Meer informatie over dit event is hier te vinden: http://www.adaf.nl/route-en-contact.

Tijden: zaterdag en zondag 26-27 september 11.00-17.30

Locatie: World Fashion Center

Adres: Koningin Wilhelminaplein 13, 1062 HH Amsterdam

Ik heb nog een aantal vrijkaartjes beschikbaar, dus stuur me snel een email als je een gratis kaartje wil. Ik hoop je in Amsterdam te zien!