Rebecca: Kinderfotosessie Rotterdam

Vandaag wil ik enkele foto’s laten zien uit een recente fotosessie met een superleuk gezin in Rotterdam. De kleine Rebecca is twee en half jaar oud, en wat houden haar mama en papa van haar! We hebben een fantastische fotowandeling bij Arboretum Trompenburg in Rotterdam gemaakt.

Artistieke kinderportret: een klein meisje met een bal een serieus blik.

Het was heel zonnig. Meestal valt de harde zon tegen bij foto’s maar deze keer kon ik er gewoon gebruik van maken: van zijn gloed, de intensiteit van licht en emoties. De reportage van Rebecca samen met haar ouders is heel bijzonder geworden – een heel verhaal, dat ik in een aparte blogpost wil laten zien. Vandaag wil ik de foto’s van Rebecca delen: wat een lief klein meisje is zij! Ze zou zo symbool kunnen staan voor de vreugde en puurheid van deze mooie leeftijd.

Emotionele kinderfoto: een klein meisje geeft een zoen aan een bloemetje. Spontane kinderfotografie: portret van een meisje met een lieve uitdrukking. Portret van een klein meisje Artistiek portret van een sereen kijkend klein meisje. Portret van een lachend kind. Artistiek portret van een klein meisje in de stijl van portretten geschilderden door de oude meesters. Het portret laat dee puurheid en onschuld van het kind zien.Artistiek portret van een klein meisje in de stijl van portretten geschilderden door de oude meesters. Het portret laat dee puurheid en onschuld van het kind zien.

Dromerig portret van een klein meisje die in de tuin speelt.Dromerig en nostalgisch portret van een kindSchilderijachtig portret van een klein meisje met een bal.kleurrijk portret van een klein meisje in een groene grasveld.

Interesse in een bijzondere fotosessie? Bekijk mijn portfolio en leer meer over mijn diensten als professionele familie- en kinderfotograaf. Ik werk vanuit regio Rotterdam en ben beschikbaar voor fotoshoots in geheel Nederland en België.